Matt Jacobi ja Nick Caprio halusivat antaa syntymäpäivalahjan 8-vuotiaalle veljentyttärelleen. He halusivat lahjan liittyvän heidän tuleviin häihinsä, missä veljentyttäret Natalie, 8, ja Coco, 4, toimivat morsiusneitoina.

Miehet päättivätkin antaa Natalielle ja tämän siskolle nukkesetin, jossa on miespari itse ja veljentyttäret. Mutta etsittyään turhaan monista eri myymälöistä, missä oli vain Barbie ja Ken yhdessä jokaisessa laatikossa miehet ottivat asian omiin kätösiinsä.

He ostivat hääsetin, jossa oli Barbie ja Ken ja kaksi lapsinukkea. Sitten he ostivat vielä yhden Kenin ja ottivat Barbien pois hääsetistä. Ja kas, siinä oli gay-nukkepari!

– Se näyttää ihan siltä, kuin siinä olisitte te, sanoi Natalie avattuaan lahjansa.

Nukkeyhtiö otti yhteyttä

Matt Jacobi päätti ladata kuvan gay-nukkesetistä sosiaaliseen mediaan ja ilmoittaa luomuksesta nukkevalmistajalle Mattelille.

Eikä mennytkään kauan kun kuva alkoi levitä sosiaalisessa mediassa ja lopulta Mattel otti yhtyettä. Yhtiön suunnittelutiimi on varannut tapaamisen pariskunnan kanssa ja Matt ja Jacobi toivovat, että pian samaa sukupuolta olevia nukke-hääpareja löytyy hyllytavarana.