Äänestys tämän vuoden Mr Gay World -kilpailussa avataan piakkoin, kerrotaan tapahtuman sivuilla.

Ehdokkaina on suuri joukko komeita miehiä ympäri maailman. Pohjois-Euroopasta mukana on tällä kertaa vain Suomi. Etelä-Amerikka on vahvasti edustutettuna Euroopan ohella ja myös Aasiasta ja Afrikasta on osallistujia tälläkin kertaa.

Mukana olevat maat ovat Australia, Belgia, Botswana, Brazilia, Chile, Costa Rica, Espnaja, Etelä-Afrikka, Filippiinit, Intia, Irlanti, Japani, Kanada, Meksiko, Namibia, Panama, Peru, Saksa, Suomi, Taiwan, Thaimaa, Unkari, Uusi-Seelanti ja Venezuela.

Suomea edustaa Ismo Poutiainen, jonka esittelyvideon voit katsoa tästä. Sivustolla on esittelyvideot jokaisesta osallistujasta. Videoiden välinen laatuero on huikea. Siinä missä osa on kuvanut itseään kännykällä kotonaan, toiset ovat panostaneet paljonkin.

Videoiden ja aikaisempien kilpailujen perusteella Ismo joutukiin kamppailemaan voitosta kovassa seurassa. Ismo kertookin jopa harkkineensa kisasta vetäytymistä.

Ismo kertookin julkisessa Facebook-päivityksessään kärsineensä silmätulehduksesta juuri silloin, kun esittelyvideo piti kuvata.

No niin! Viralliset sivut ovat avattu ja linkin alta löytyy tämän vuoden Mr. Gay World 2019 kilpailijat, myös äänestys…

Publicerat av Ismo Poutiainen Onsdag 17 april 2019