Lyötyään Billboardlistan  ennätyksen ja yli 500 miljoonan striimauksen jälkeen Billy Ray Cyrus-yhteistyöllä Old Town Road päätti 20-vuotias räppäri Lil Nas X tulla kaapista vielä ennen Pride-kuukauden päättymistä.

Muutamalla kryptisellä tweetillä Lil Nas X tunnusti sateenkaarta juuri ennen virallisen Pride-kuukauden päättymistä Yhdysvalloissa. Kera sateenkaariemojin kirjoitti hän Twitterissä näin: ”Jotkut teistä jo tietävät, jotkut teistä eivät välitä ja jotkut teistä eivät enää puhu minulle. Mutta ennen kuin tämä kuukausi päättyy haluan, että te kaikki kuuntelette tarkasti c7surea”.

Se on kappale, jossa käsitellään peittelyn lopettamista, positiivista asennetta tulevaisuuteen ja sitä, että ei kaduta asioita, joita on pakko tehdä. Lil Nas X zoomasi myös sateenkaariväritettyyn rakennukseen levynkanneessaan ja kirjoitti ”Luulin, että se olisi päivänselvää”. Tämä on valtava ja merkittävä harppaus eteenpäin, etenkin nuorille afroamerikkalaisille ja rapmusiikille, joka on pitkään kärsinyt homofobisesta pohjavireestä.

Miley Cyrus ylisti räppäriä Instagrammissa: ”So PROUD of my baby brother @lilnasx. In your corner forever my friend” ja laittoi perään sateenkaariemojin.

Lil Nas X on juuri nyt hyvin ajankohtainen myös uudella kappaleellaan Rodeo, minkä hän on tehnyt Cardi B:n kanssa.