Englannin Stoke-on-Trentissä eräässä myymälässä tapahtunut välikohtaus on nostattanut suuria otsikoita kansainvälisesti.

Steve Whitehurst, 47, oli ostoksilla Scotts Menswearissa yhdessä naisystävänsä Mandy Shentonin kanssa. Kassalla myymäläpäällikkö otti yllätten esiin epäilyksen siitä, että herra on piilottanut jotain housuihinsa. Epäilyt kohdistuivat erityisesti farmareiden näkyvään pullotukseen.

– Olin laittanut sinä päivänä päälle melko kireät farkut ja toki niissä näkyi pullotus. Mutta siinä ei ole mitään laitonta. En voi mitään ruumiinrakenteelleni, kertoi Whitehurst The Sunille ja jatkoi vielä:

– Myymäläpäällikkö ei suostunut päästämään minua ulos. Yritin selittää hänelle, että se on minun penikseni.

Kiista johti siihen, että Whitehurst laski housunsa alas myymälässä todistaakseen, että hän ei ole varastanut sieltä mitään.

– Seisoin siinä kalsareissani. Mutta hän vain osoitti pullotustani ja vaati selvitystä.

Tilanne eteni niin, että Whitehurstin oli mentävä miespuolisen vartijan kanssa sovituskoppiin, missä hän saattoi näyttää, että pullotus tosiaankin oli pelkästään hänen peniksensä.

Eräs silminnäkijä kertoo kuitenkin toisenlaisen tarinan.

– Henkilökunnalla oli hyvät syyt epäillä häntä. He löysivät rikkoutuneen turvahälyttimen yhdestä takista, jota mies oli sovittanut, silminnäkijä kertoo ja jatkaa:

– Kun henkilökunta epäili häntä, hän käyttäytyi hyvin törkeästi ja veti housunsa alas.

Vaateketju JD Sports kieltää, että Whitehurstia olisi vaadittu riisuuntumaan.