Jason Derulo

Kun poptähti Jason Derulo pisti jakoon erään lomakuvan Haitilta alkoi tykkäyksiä lentää ja kommenteissa kiinnitettiin huomio Derulosin piukkoihin uikkaireihin ja niissä näkyvään tiettyyn kohoumaan.

”Mikäs eläin sinulla on uikkareissasi?”, ihmetteli eräs seuraajista ja staran vastaus tuli napakasti ”anakonda”.

 

Ricky Martin

Ricky Martin laittoi ylleen Diorin puvuistaan tiukimman ja esitteli asuaan Instastooreissaan.

Kamera liukuu pitkin pukua ja haarojen kohdalla tähti ottaa reteän otteen pikku-Rickystä.

Liam Payne

One Direction-Liam jakoi yhden kuvan Instastoreissaan, joka pian otettiin pois. Kuvassa hänet nähdään makaamassa alasti lakanan alla ja hänen kätensä pitää kiinni jostakin.

Fanit ovat pohtineet, että Liamilla saattoi olla kädessään Pringles sipsipaketti, mutta joidenkin mielestä se oli jotain aivan muuta.

Diplo

Diplo. maailmankuulu musiikkituottaja ja DJ, joka mielellään jakaa haasteellisia kuvia  Instagramissa. Viime kesän vierailuillaan Ibizalla hän ei pettänyt.

”Olen kulkenut ympäri tämän koko Jumalan vihreän planeeta, eikä mikään vaikuta minuun kuten luonnon raaka kauneus”, kirjoitti Diplo kuvan alle, joka myöhemmin ilmiannettiin häiritsevänä sisältönä ja poistettiin. Kuva näkyy edelleen tosin hauskalla videolla, mihin se on liitetty.

Yksi kuvaa kommentoineista oli lesboikoni Ruby Rose. ”Tämän takia en enää halaile kanssasi”.

Diplo

Steve Whitehurst

Brittiläinen Steve Whitehurst nostatti otsikoita kertoessaan kokemuksistaan eräässä myymälässä.

Whitehurst väitti, että myymälän henkilökunta oli valittanut hänelle siitä, että hän yritti salakuljettaa vaatteita ulos myymälästä kätkemällä ne housuihinsa. Tilanne eteni hänen mukaansa niin, että hän laski housunsa ja näytti, mikä pullotuksen todella aiheutti.

Steve Whitehurst