1.

Happy New Yearin ensimmäinen versio oli työnimeltään Daddy Don’t Get Drunk on Christmas Day! Tämän nimen se sai yhtyeen ääniteknikolta, joka oli Michael B Tretow (hänet muistetaan myös 80-luvun klassikosta Den makalösa manicken.)

2.

Lasse Hallström ohjasi videon ja siinä vilahtaa ohimennen muitakin tunnettuja artisteja, kuten Björn Skifs ja Tomas Ledin. Samalla kertaa kuvattiin video myös saman albumin toiselle kappaleelle Super Trouper.

3.

A-teens teki kappaleesta oman versionsa, josta tuli hitti milleniuminvaihteessa. Suomen listalla se ylsi sijalle 12 (toim. huom.). Biisin sanoitusta oli toki päivitetty. ”In the end of eighty-nine” sijaan laulettiin nyt ”in the end of ninety-nine”.

4.

ABBA teki myös useista kappaleistaa versiot espanjaksi ja niin tästäkin. Happy New Year sai nimen Felicidad. Näin se kulkee.

5.

Kappaleen ovat luonnollisesti kirjoittaneet Björn Ulvaeus ja Benny Andersson, ja sen laulaan pääasiassa Agnetha Fältskog.

6.

Tähän mennessä kappaletta on striimattu Spotifyssa 28 miljoonaa kertaa ja arvelemme, että lukema on tämän päivän jälkeen suurempi.

7.

Kappale oli ensimmäisiä, jotka valmistuivat yhteyeen vuoden 1980 albumille Super Trouper. Kappale oli valmis jo ennen kesää 1980, eikä siitä oltu mitenkään kaavailtu uuden vuoden hittiä, josta tulisi perinne. Frida on eräällä Abba-sivustolla kertonut, että ei ollut mitenkään itsestäänselvää, että albumi olisi valmis 1980 jouluun ja uuteen vuoteen mennessä.

8.

Biisi kirjoitettiin Barbadosilla ja sen ajateltiin aluksi tulevan uuden vuoden musikaaliin, jonka B&B ajattelivat Monthy Pythonin John Cleesen luovan. Mutta Cleese sanoi ei kiitos ja meni vielä kolme vuotta ennen kuin Björnin ja Bennyn musikaalihaavet toteuivat shakkimusikaali Chessin muodossa.

9.

Ne kohdat videosta, missä näkyy Agnetha ja bändi juhlien jälkeen kuvattiin sen ohjaajan Lasse Hallströmin omassa kodissa Tukholmassa osoitteessa Karlavägen 83 8. marraskuuta 1980. Tommy Körberg asui tuolloin Lassen kanssa ja niinpä eräänä aamuna hänen herätessään Agnetha oli siellä ja lauloi kappaleen espanjalaista versiota Felicidad olohuoneessa. Tarvittiinhan sillekin oma video.

10.

Lasse Hallströmin ABBA-videot tunnetaan, sen ajan mukaisista, innovatiivisista videotrikeistä. Happy New Yearissa ohjaaja asetti ABBA:n suureen kukkaruukkuun, jossa oli pyörät alla ja sitä eräs tuttu pyöritti ympäri käsin.