Entiset poikabändisankarit ovat nykyään vakiintuneita isiä ja uudella My Blood videolla heistä jokainen esitteleekin lapsensa. Mark, joka sai lapsen sijaisäidin avulla poikaystävänsä Caileanin kanssa esitteli ensimmäistä kertaa tyttärensä Laylan.

Teillä molemmilla on tyttäret. Mikä on tärkein neuvo, minkä heille antaisitte?

Nicky: Että, he voivat olla keitä haluavat. Viisivuotias tyttäreni sanoi, että hän haluaisi olla presidentti, mutta ei voi koska hän on tyttö. Outoa ehkä, koska Irlannilla on ollut peräkkäin kaksi naispuolista presidenttiä. Mutta sellainen kuva hänellä oli ja se teki minut surulliseksi. Eräs kollega sanoi, että tyttärille pitäisi aina sanoa, että he ovat kauniita ulkoisesti ja sisäisesti. Se on juurtunut minuun.

Mark: Vastasyntyneen isänä olen huomannut, että kaiken pitäisi olla tytöille vaaleanpunaista. Herranen aika, älkää antako yhteiskunnan ohjata meitä tälle pölyttyneelle polulle.

Nicky nähtiin brittien Let´s Dancessa, ja kun Markia hiljattain kysyttiin mukaan pitäisi hänen tanssia miehen kanssa.

Mark: En ymmärrä, miksen voisi tanssia miehen kanssa. Tuntuu siltä, että pettäisin sen mitä edustan.

Uusi levy on nimeltään Spectrum. Onko seksuaalisuus teidän mielestänne spektri?

Nicky: En ole ajatellut sitä. Olen naimissa naisen kanssa ja minulla on kolme lasta. Olen kyllä hyvin liberaali. Veljeni on homo ja monet läheisistä ystävistäni ovat homoja.

Mark: Ihmiset keskittyvät aivan liikaa mustaan tai valkoiseen. Monet ystävistänit deittailevat sekä miehiä että naisia. Uskon, että nuoremmat sukupolvet eivät anna seksuaalisuudelle yhtä suurta merkitystä …

Kävin läpi Instanne. Nicky seuraa jalkapalloa, Guinnesin oluita ja autoja ja Markilta taas löytyy Britney, RuPaul ja alaston Coitus Magazine …?

Mark: Haha, niinkö? Olen hyvin kiinnostunut gay-kulttuurista, sillä minun piti niin monet vuodet kätkeä se puoli itsestäni. Joten nyt se kiinnostus saa laukata vapaasti.