Yksi RuPaul’s Dragracen uuden kauden drageista on diskattu kilpailusta. Sherry Pie, oikealta nimeltään Joey Gugliemelli, on huijannut teatterimaailmasta haaveilevia nuoria homomiehiä, kertoo Pink News.

Ensimmäisenä syytökset toi esiin 25-vuotias näyttelijä Ben Shimkus, joka kertoi kokemuksistaan Sherry Pien kanssa yliopistoajoilta. Pitkässä päivityksessä, joka pian levisi viraalisti, hän kertoo roolittajasta nimeltään ”Allison Mossey”, joka väitti työskentelevänsä arvostetulle Playwright’s Horizons teatterille New Yorkissa.

Miehet vaihtoivat yli 150 sähköpostia ja Shimkus kertoo lähettäneensä myös paljastavia kuvia ja videoita itsestään, joiden hän luuli olevan osa valintaprosessia. Kun hän alkoi aavistella, että kaikki ei nyt täsmää ”Allison Mosseyhyn”, hän otti yhteyttä suoraan teatteriin, josta kerrottiin hänelle, että siellä ei oltu sen nimisestä henkilöstä koskaan kuultuukaan.

Houkutteli lähettämään itsetyyydytysvideon

Sittemmin tuli ilmi, että monet Shimkusin näyttelijäkollegat olivat olleet yhteydessä samaan ”roolittajaan”. Eräs nuori näyttelijä oli jopa kuvannut itsensä masturboimassa ja lähettänyt videon ”Allison Mosseylle” luullen, että se kuului koekuvauksiin.

Ben Shimkusille selvisi, että Allison Mossey ja Joey Gugliemelli (Sherry Pie) ovat yksi ja sama henkilö, minkä Gugliemelli on nyt itsekin tunnustanut viralliselle Facebook-sivulleen kirjoittamassaan anteeksipyynnössä.

Erotettiin RuPaul’s Dragracesta kesken kauden

”Joey tässä, haluan aluksi sanoa miten pahoillani olen siitä, että olen aiheuttanut tällaisen trauman ja piinan ja miten kamalan nolo olen ja miten inhoan itseäni. Tiedän, että aiheuttamani kärsimys ja tuska eivät koskaan mene pois ja tiedän, että se mitä tein oli väärin ja todella julmaa.”

Valitusten jälkeen Sherry Pie erotettiin Ru Paulin 12. kaudelta, joka on juuri alkanut. Kanava VH1 on tiedottanut, että esityksiä ei peruta kunnioituksesta muiden dragien työtä kohtaan. Mutta Sherry Pie ei ole tervetullyt finaalin kuvauksiin, jotka ovat myöhemmin keväällä.

This is Joey, I want to start by saying how sorry I am that I caused such trauma and pain and how horribly embarrassed…

Publicerat av Sherry Pie Torsdag 5 mars 2020