Little Mix on Britannian suosituin tyttöbändi sitten Spice Girlsin.

Yhteen laulaja Jade Thrilwall haastatteli RuPaulia Cosmopolitaniin ja tuli samalla kertoneeksi omasta läheisestä suhteestaan dragiin.

Kun haastattelussa tuli puheeksi dragin voima, Thrilwall otti puheeksi poikaystävänsä, näyttelijä ja muusikko Jordan Stephensin, jonka hän kertoi ihailevan dragkulttuuria. Thrilwall totesi dragin olevan tärkeää myös hänelle itselleen.

– Minulle on todella tärkeää, että se jonka kanssa seurustelen rakastaa dragia, Thrilwall sanoi RuPaulille.

Thrilwall kertoi, että saadessaan tietää Stephensin näytelleen dragroolin, hän oli myyty. Stephens tekee drag-roolin elokuvassa Tucked.

– Kun aloimme puhua ensimmäistä kertaa, sain tietää, että hän on tehnyt elokuvassa drag queenin roolin ja tajusin siinä, että tässä tämä on.

– Hän on täydellinen. Olen messissä! Heteromies, joka haluaa pukeutua dragiin ja rakastaa olla queer ja feminiinen.

Thrilwall on tehnyt hyväntekeväisyyttä muun muassa osallistumalla translapsia tukevaan kampanjaan, jolla saatiin kerättyä 10.000 puntaa.

Thrilwall kertoo saavansa lavaesiintymisiinsä apua drag queenien tavasta esiintyä. Se on jopa auttanut häntä hyväksymään omat pienet rintansa.

Lue lisää: Miten dragia pitää tehdä?

Lue lisää: 100 vuotta sitten drag oli suosittua viihdettä ja sen tähti maailman kovapalkkaisin esiintyjä – sitten laskeutui pimeys

Lue lisää: Gaysenioreilta viesti nuorille homoille: ”Katsotte liikaa RuPaulia”