Näyttelijä Ronen Rubinstein esittää palomies TK Strandia tv-sarjassa 9-1-1 Lone Star. Sarja on yksi USA:n suosituimpia ja sillä on enemmän katsojia kuin esimerkiksi Greyn anatomialla. Haastattelussa tv- ja elokuva-alan lehti Varietylle Rubinstein kertoo olevansa biseksuaali. Hänen esittämänsä gayrooli on lhbtq+ katsojien suuri suosikki. Sarjassa TK Strand ja Carlos, jota esittää avoimesti gay näyttelijä Rafael L Silva, tunnetaan rakkausparina Tarlos (TK&Carlos). Katsojat ovat jo useamman kauden ajan saaneet seurata miesten suhteen kehittymistä.

9-1-1 Lone Star sarjan takaa löytyy mies monet nykyajan Hollywoodin lhbtq+ hahmot menestyksekkäästi luonyt Ryan Murphy: Glee, Hollywood ja Pose.

Haastattelussa Rubinstein kertoo, että juurikin hänen tekemänsä gayrooli on nyt tuonut hänet ulos kaapista.

– Olen identiteetiltäni täysin biseksuaali. Ihoni menee kananlihalle nyt kun voin puhua tästä, tuntuu niin hyvältä vihdoin olla sinut tämän kanssa.

Rubinstein kertoo myös, että hän uskalsi tulla kaapista juuri sarjan rakkauspari Tarlosin fanien tuen avulla – ja tukea antoi myös tyttöystävä Jessica Parker Kennedy.

– Hän kysyi, onko meillä jotain, mistä meidän pitäisi puhua ja minä vastasin ”ehkä” ja kaikki meni niin hyvin kuin vain voi. Hän kannusti minua olemaan avoin.

Kaapista tuleminen ei muuttanut Rubinsteinin ja Kennedyn välistä suhdetta.

– Joskus hän kiusoittelee minua ”ethän sitten jätä minua Harry Stylesin takia”.

Pitkän koronatauon jälkeen 9-1-1 Lone Star palaa uudella kaudella USA:ssa. Muualla sarja on katsottavissa Disney+ kanavalla.