Troye Siwan teki ehkä twinkeimmän videon kappaleelleen Angel Baby. Uusi sinkku sinkku, balladi, julkaistiin perjantaiyönä. Videolla 26-vuotias australialainen suihkuttelee, koskettelee itseään yläkroppa paljaana ja halailee toista puolialastonta miestä sekä esiintyy enkelinsiivissä biisin nimen mukaisesti.

Troye Sivan

Fanien kommentteja; ”my fav twinkie”, ”Twink supremacy” ja ”So gay I love it”.

Lue lisää: Supertähdeltä kysyttiin haastattelussa onko hän top vai bottom, kommentoi kysymyksen olevan ”äärimmäisen tunkeileva”

Daniel Craig elokuvassa Skyfall.

Klassinen gay-repliikki oltiin lähellä leikata pois Bondista. Uuden Bond-elokuvan julkaisun yhteydessä AppleTV+ tuo dokumentin Being Bond, missä Daniel Craig ja muut avainnäyttelijät kertovat miten Craigin myötä maailman tunnetuin agentti saatettiin uudelle vuosituhannelle. Puheeksi tulee 2012 Bondin Skyfall paljon puhuttanut kohtaus, jonka voi tulkita siten, että James Bondilla on myös homoseksuaaleja kokemuksia, että hän ei olekaan vain pelkästään naistenkaataja. Kyseessä on kohtaus Javier Bardemin esittämän Raoul Silva nimisen roiston ja Bondin välillä, missä Silva puhuu kaksimielisyyksiä Bondin ollessa sidottuna tuoliin ja käyttäytyy vihjaillen kosketellen hellästi Bondin paljasta rintaa ja kaulaa sekä reisiä. Bondin klassinen vastaus on: ”Mistä luulet, että tämä on ensimmäinen kertani”. Dokumenttissa paljastuu, että studio olisi halunnut poistaa kyseisen kohdan, mutta tuottaja Barbara Broccoli ei suostunut.

Tukholman Pride-kulkueiden kuvaaja on julkaissut valokuvistaan kirjan. Peter Ortvik on kuvannut Tukholman Pride-paraateja vuodesta 2007 alkaen. Kaikkiaan kuvia on kertynyt 10 000, mutta kirjaan valittu niistä noin 500. Kirja on nimeltään Pride Parad & Party i Stockholm.

Yhdysvaltojen evankelisluterilainen kirkko on saanut ensimmäisen trans piispan, hän on Megan Rohrer. Rohrer otti tehtävänsä vastaan lauantaina San Franciscon Grace katedraalissa. Hän kertoi valintansa tuovan toivoa lhbtq+ yhteisölle.

Megan Rohrer

Kanadassa trans- ja ei-binäärit henkilöt saavat edelleen äänestyslippunsa deadnamellaan. Asiasta uutisoinut CBS News kertoo vaaliviranomaisen pahoittelevan asiaa, mutta todenneen että tapahtuneelle on useita syitä. Se saa henkilötiedot useista eri lähteistä joissa voi olla epätarkkuuksia ja ristiriitaisuuksia; maakunnallisilta ja alueellisilta ajokorttitoimistoilta, verovirastolta ja muilta viranomaisilta. Jos henkilön nimi ei ole kaikissa käytetyissä lähteissä sama, ei uutta nimeä voida käyttää. Lisäksi nimenmuutos ei ehkä ole ehtinyt päivittyä.

Brasilian seuraava presidenttitoivo, avoimesti gay Eduardo Leite on ilmoittanut, että aktivismi ei ole osa häntä. Leite on 36-vuotias konservatiivi ja etenkin finanssisektorin suosikki jättivaltion seuraavaksi presidentiksi 2022. Hän haluaa viedä Brasiliaa tasa-arvoisempaan suuntaan, mutta ei itse koe osallistuvansa mielenosoituksiin. ”Ei jokainen nainen ole feministiaktivisti, ei jokainen musta ole rotuaktivisti eikä jokaisen gayn tarvitse olla aktivisti”.

Eduardo Leite on Brasilian avoimesti gay presidenttiehdokas.

Gay-miestä puukotettiin myymälässä, työntekijät eivät auttaneet uhria. Viime lauantaiyönä Brooklynissa Yhdysvalloissa kolme miestä lähestyi myymälään tullutta mieskaksikkoa, Abimbola Adelaja, 36 ja hänen 28-vuotiasta ystäväänsä syytä homofobisia kommentteja ja uhkasivat lasipullolla ja ruuvimeisselillä vaatien kaksikkoa luovuttamaan arvoesineensä heille. He iskivät Adelajaa ruuvimeisselillä rintaan ja pullolla huuleen ja veivät sitten kaksikolta puhelimet, lompakot, avaimet ja rahat. Myymälän henkilökunta ei suostunut soittamaan hätänumeroon, vaan pyysi vain uhreja poistumaan paikalta, kirjoittaa LGBTQ Nation. Tapahtuneen jälkeen asiasta tuohtuneet kansalaiset järjestivät protestimarssin Brooklynissä keskiviikkona.

Pakistanissa poikabändin laulajalle hyvää syntymäpäivää toivottava mainoskyltti on käsketty poistaa, koska se edistää homoseksuaalisuutta. Fanit halusivat toivottaa idolilleen suositulle BTC K-pop bändin laulajalle hyvää 24-vuotispäivää.