Tiivistunnelmainen dokumentti on ensikertalaisen ohjaaja Itakon tekemä ja siinä vieraillaan Tokion kuuluisalla homoalueella Shinjuku 2-chomella. Useat miesprostituoidut, tai ”urisen”, iältään 19 ja 30 vuoden välillä, kertovat työnsä eri puolista yksityiskohdissa lainkaan kainostelematta.

Seksuaalinen kuvasto esitetään dokumentissa piirrettynä esittämässä katsojalle miesten elämän kaikki puolet. Osa pojista on halunnut kätkeä henkilöllisyytensä naamion taakse, toiset eivät vain välitä.

Pojista valtaosa kertoo olevansa heteroita ja joillakin heillä on tyttöystäväkin. Siihen, miten he pystyvät makaamaan miesten kanssa, jotka eivät heitä viehätä vastaus on: ”Otan etäisyyttä. Mieleni tyhjenee.” Toiset sanovat, että ”rahan saaminen saa kyllä aikaan stondiksen”.

Dokumentissa käydään myös läpi syitä, miten pojat päätyivät myymään vartaloaan. Osalla selityksenä on, että he eivät tuolloin seurustelleet ja olivat rahan tarpeessa. Monet olivat kodittomia jouduttuaan orvoiksi luonnonkatastrofien seurauksena.

Dokumentti seuraa poikien työn hyviä ja huonoja puolia. Yksi heteropojista kertoo saaneensa elämänsä parhaan suihinoton 63-vuotiaalta mieheltä.

Trailerissakin mainitaan, että asiakkaina on miehiä yhteiskunnan huipulta.

Dokumentti nousee myös laajemmalle tasolle käsittelemään Japanin tekopyhyyttä seksiin liittyen ja HIV:n leviämistä, jota hallinto ei tunnusta.

Katso traileri tästä!