Be Visible – Humans of bi Visibility valokuvanäyttelyssä tutustutaan kahdeksaan henkilöön, jotka kertovat itse omasta identiteetistään suhteessa ympäröivään maailmaan. Henkilöt identifioivat itsensä bi- tai panseksuaaleiksi, queer-henkilöiksi, tai eivät määrittele lainkaan seksuaalista suuntautumistaan. Heitä yhdistää halukkuus tuoda itsensä näkyväksi.

Näyttely jatkuu Asbestos Art Space -tilassa keskiviikkoon 27.9. saakka, Mäkelänkatu 45, Helsinki. Katso video avajaisista.

Kiitos kaikille teille ketkä oli paikalla eilisissä avajaisissa! Ja vielä suurkiitos Sini Leskinen, Pastori LEKSI ja DJ Berghollm. Suurkiitos myös näyttelyssä esiintyville! Olette ihania! Eilen oli huippu tunnelma, ajatuksia ja tunteita herättäviä keskusteluita, hyvää musiikkia ja ihanaa seuraa! Näyttely on vielä avoin keskiviikkoon 27.9. asti. Tänään päivystän täällä 15.00 – 18.00, joten tervetuloa moikkaamaan <3 Hienon videon eilisestä on meille tuottanut legendaarinen Aatu Erik Horus ja partner in crime Nikesh Timilsina! Kiitos teille 🙂

Publicerat av Linda Nyholm den 24 september 2017

Setan nuorten sivulla nuorisotoimikunnan jäsen Minna Laukkanen avaa biseksuaalisuutta omasta kokemuksestaan käsin.

Koskettavassa kirjoituksessaan Laukkanen tiivistää biseksuaalisuuden ongelman olevan yhä merkittävästi yhteiskunnallisella tasolla.

– Valtavirtamedia ei usein ainakaan auta tekemään biseksuaalisuutta näkyvämmäksi tai vähentämään siihen kohdistuvia ennakkoluuloja. On aivan surullisen yleistä, että biseksuaaleiksi identifioituvat julkkikset ovat median silmissä joko homoja tai heteroja riippuen siitä, kenen kanssa he ovat kulloinkin parisuhteessa, kirjoittaa Laukkanen.