CNN:n haastattelussa kysyttiin Qatarin kisoista vastaavalta, miten inklusiiviset 2022 MM-kisoista tulee. Nasser Al-Khaterin  mukaan kisat tulevat olemaan ”erittäin inklusiiviset”.

– Kaikki ovat tervetulleita, emme aseta mitään rajoituksia kansalaisuuden, sukupuolen, etnisen alkuperän, suuntautumisen tai uskonnon perusteella. Tärkeintä on turvallisuus jokaiselle.

CNN:n toimittajan kysyessä, suositteleeko hän, että lhbtq-ihmiset eivät tuo suuntautumistaan esiin, vastaus oli, että jokaisen on oltava varovainen julkisen fyysisen kanssakäymisen kanssa.

– Qatar on konservatiivinen maa ja Qatar on vaatimaton maa. Julkisia hellyydenosoituksia ei ylipäätänsä pidetä täällä sopivina. Joten suosittelen, että julkisia hellyydenosoituksia vältettäisiin, koska tämä konservatiivinen maa. En tarkoita tätä seksuaalisen suuntautumisen perusteella, vaan tarkoitan tätä kaikkien kohdalla.

Qatarissa homoseksuaalisuus on rikos ja siitä voi seurata seitsemän vuotta vankeutta. Maan sharialain mukaan muslimeille siitä voidaan tuomita kuolemanrangaistus.