28 joulukuuta avasi 50-vuotias Mark Latunski ovensa poliisille, joka oli etsimässä kadonnutta 25-vuotiasta Kevin Baconia. Poliisi on kertonut, että Latunski ei vastustanut poliisin pääsyä asuntoonsa, mistä he löysivät Kevinin kuolleena roikkumasta katosta ylösalaisin. Latunski pidätettiin paikalla ja hän tunnusti puukottaneensa Kevinin, ripustaneensa hänet alastomana ylös ja syöneensä hänen kiveksensä, kertoo Pink News.

Murha on saanut suurta huomiota ja Grindr-kannibaalin naapurit vain 900 asukkaan kaupunki Morricessa ovat syvästi järkyttyneitä.

– Sitä kuulee paljon huhuja siitä mitä tapahtui, mutta sitä ajattelee, että se ei ole mahdollista. Ja nyt sitten tiedämme, että niin tapahtui, kertoo Latunskin naapuri WILX 10:lle.

– Me täällä asuvat olemme maanviljelijöitä ja hirvenmetsästäjiä, joten tämä on hiljainen ja rauhallinen kylä, selvittää Morricen asukas Michael Parks  ja jatkaa:

– Muutin tänne Atlantasta päästäkseni pois väenpaljoudesta ja kaikesta siitä, mutta näköjään sitä ei voi koskaan tietää ketä naapurissa asuu.

Verinen kilttiin pukeutunut mies juoksi ulos talosta

Osa naapureista on kuitenkin epäillyt, että outoja asioita on tapahtunut Latunskin talossa. Marraskuussa eräs näki puolialastoman miehen juoksevan talosta vain nahkakiltti ja Latunski kannoillaan. Poliisi hälytettiin paikalle ja 29-vuotiaalla kiltti-miehellä nähtiin olevan verta kasvoillaan. Mies ei kuitenkaan tehnyt ilmoitusta rikoksesta.

Latunskin selitys oli, että 29-vuotias oli varastanut hänen kilttinsä ja hän lähti perään, koska halusi sen takaisin.

Kevinin vanhemmat varoittavat muita

Kevin Baconin vanhemmat ovat tulleet esiin ja kiittäneet yhteisöltä saamaansa tukea. He toivovat, että Kevinin tarina toimisi varoituksena muille.

– Kun käytätte näitä appeja, olisi tärkeää kertoa omaisille mihin olette menossa ja kenet olette tapaamassa, jotta teillä olisi jonkinlainen turvaverkko, sanoo Kevinin isä ja jatkaa:

– Hän oli hyvä ihminen. Hän oli hyväsydäminen ja välitti oikeasti ihmisistä ympärillään, työkavereistaan ja perheestään.