Videon kommmettiketjussa se saa roppakaupalla kehuja. Vaikka monet ovat yksimielisiä siitä, että väkivalta on väärin, naisia kuitenkin kehutaan siitä, että he puolustivat itseään.

– Se on yksinkertaista. Älä käy sellaisten ihmisten kimppuun, jotka eivät ole tehneet sinulle mitään. Älä etenkään sellaisten, jotka luultavasti ovat joutuneet taistelemaan koko elämänsä ajan ja pakotettu olemaan vahvoja saadakseen olla itsensä heitä vihaavassa yhteiskunnassa, lukee erässä suosituimmista kommenteista.

Videolla nähdään kaksi naista istumassa ravintolassa. He ovat omissa oloissaan, mutta pian nähdään kaksi miestä, jotka alkavat ahdistella heitä.

Yksi miehistä istuu naisten pöydän viereen ja sanoo espanjaksi, että hän haluaa ”istua naisen vieressä”. Hänet häädetään pois, mutta hän ei voi jättää naisia rauhaan.

Naisilta kysellään heidän sukupuolielimistään ja toinen miehistä kutsuu heitä halventavalla homoa tarkoittavalla sanalla. Tässä vaiheessa hiljaa pysytellyt nainen saa tarpeekseen ja käy hyökkäykseen, jossa käyttää jopa korkokenkäänsä miehen hakkaamiseen.

Katso puhuttava video jutun alta. Huom! Video ei sovi herkimille katsojille, sillä se sisältää väkivaltaa.