Katolinen lukio Kennedy Catholic High School saa kovaa arvostelua paikallisilta poliitikoilta, oppilailta ja vanhemmilta. Syynä on koulun viime perjantaina antama ilmoitus, jolla se kertoi kahden opettajan lopettaneen työssään välittömin vaikutuksin. Yksi on englannin opettaja Paul Danforth ja toinen liikunnanopettaja ja valmentaja Michelle Beattie.

Oppilaitos ei kertonut mitään syytä sille, miksi kaksi opettajaa olivat irtisanoutuneet. Danforthin sulhasen mukaan opettajat pakotettiin eroamaan, koska he olivat avoimesti homoseksuaaleja.

Paikallispoliitikot ovat kertoneet samasta perusteesta, mikä on nostattanut paljon paheksuntaa oppilaiden ja muiden opettajien keskuudessa. Useita paikallisia mielenilmaisuja on pidetty, joku nosti pridelipun koulun eteen, mutta se vedettiin pian alas ja Go Fund Me -sivu on aloitettu nyt työttömien opettajien tueksi.

Facebookin livestriiminä lähetetyissä kuvissa näkyy oppilaita osoittamassa mieltään koulun edessä yhdessä vanhempiensa kanssa. Monella on mukanaan pridelippu.

Oppilaitos ei ole vielä kommentoinut mielenilmauksia, vaan todennut, että opettajat päättivät itse irtisanoutua.