Lobbausjärjestö Mission American johtaja on aikaisemmin kutsunut lhbtq-ihmisiä ”sieluttomiksi yksilöiksi ilman omaa persoonallisuutta”. Hänen vihansa lhbtq-liikettä kohtaan on niin syvää, että hän suunnittelee nyt hankkivansa tavaramerkin suojan sateenkaarelle, mistä hän itse kirjoittaa WND:ssä.

– On selvä, että Jumala ei tarkoittanut sateenkaarta kapinallisuuden, vääryyden ja hajaannuksen symboliksi. Miten siis tämä arvokkas symboli nyt lähes ilman vastalauseita  edustaa inhimillistä turmeltuneisuutta, himoa, uhmaa ja vääräuskoisuutta?

Harvey kirjoittaa myös, että ”likaiset ja eksyneet ovat rikkoneet ja raiskanneet kauniin sateenkaaren”, jota nyt käytetään ”räikenä merkkinä homoseksuaaliselle synnille”.

Tämän Harvey haluaa nyt lopettaa – hankkimalla tavaramerkin sateenkaarelle. Hän tosin myöntää, että se voi osoittautua vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi.

Ja siinä hän on täysin oikeassa. Yksi perusteista, joilla tavaramerkin voi suojata USA:ssa, missä Harvey vaukuttaa, on, että symbolin on oltava toimintaan erityisesti liittyvä ja se ei ole saanut olla aiemmin käytössä. Ja nämähän eivät sateenkaareen kohdalla täyty.