Amerikkalainen Giancarlo Albanese on nyt perheensä ja koko maailman vihaama. Nuorukainen latasi sosiaaliseen mediaan bilekuvia suurista homobileistä Fire Islandilla New Yorkin edustalla eikä juuri kenelläkään ollut kasvosuojaa, jota kaikille amerikkalaisille suositellaan heidän liikkuessaan ulkona ihmisten keskuudessa. Kuvaan nuorukainen vielä kirjoitti “F–k your mask … F–k your vaccine”.

Kuten arvata saattaa Albanese alkoi saada vihaisia kommentteja, joista yksi oli erityinen. Se oli henkilöltä, joka sanoi olevansa Albanesen veli. Ja näin hän kommentoi:

”Etsi itsellesi uusi koti, sillä et ole enää tervetullut takaisin. Ei mitään kunnioitusta äidin ja isän elämää kohtaan, vaikka molemmat ovat hyvin heikkoja”.

”Äidillä on sädehoito perjantaina ja sinä olet ulkona ja teet tällaista? Etsi itsellesi uusi asunto, sillä täällä et voi enää asua. Tee mitä haluat.”

Erään toisen henkilön kommentoidessa, että Albanese on sosiopaatti, joka asettaa vanhempansa hengenvaaraan, ”veli” vastasi: ”Usko minua, minä olen häntä ovella vastassa. Hän ei pääse enää sisälle.”

Giancarlo Albanese latasi sittemmin 14 minuuttisen videon, missä hän selventää tilannettaan. Hän kertoo, että hän ei aio pyytää anteeksi. Hän myös paljastaa uskovansa salaliittoteorioihin: ”Meillä ulkona olleilla ei ole mitään syytä pyytää anteeksi. Kaikki ovat huolissaan. Mutta kaikki ovat nyt hullun paniikin kourissa. Mutta me emme usko tähän. Tämä on laboratoriossa tuotettu virus. Emme lähde mukaan massamedian kampanjaan, missä jokaisella sanalla levitetään paskapuhetta. Teidän pitää herätä.”

Eipä ihme, että Albanesen kommenttikenttään ropisee kommentteja ja syytöksiä. Vaikka hänellä on vain 1450 seuraajaa on kyseinen päivitys saanut yli 2500 kommenttia, pääasiassa negativiisiva. Videopäivitys sai vain kolme kommenttia. Kaikki positiivisia. Voisi arvata, että Albanese on siivonnut kommentteja hieman.