Miesjoukko kävi kadulla iltaa viettämään lähteneiden Eden the Dollin, Jaslene White Rosen ja Joslyn Flawlesin kimppuun. Yksi miehistä kuvasi koko tilanteen ja latasi videon sosiaalisiin medioihin. Joslyn Flawless onnistui löytämään videon ja laittoi sen päivitykseensä 52 000 seuraajalleen.

Joslyn Flawless jakoi videon itse, koska hän halusi kiinnittää huomiota siihen, miten brutaaleja miehet olivat ja, että vaikka lähistöllä oli useita ihmisiä ei kukaan tullut auttamaan, ei edes poliisi.

25-vuotias Youtube-tähti kertoo, että yksi miehistä varasti hänen puhelimensa, kun hän ja kaksi hänen ystäväänsä olivat odottamassa taksia. He yrittivät saada puhelimen takaisin, mutta miehen kaverit alkoivat heitellä heitä kivillä. He yrittivät sitten lähteä pois paikalta, mutta miehet lähtivät heidän peräänsä.

Jaslene ja Joslyn saivat pahoja vammoja, Eden kertoo selvinneensä tilanteeseen nähden hyvin. He ovat tehneet tapahtuneesta ilmoituken poliisille. Joslyn kritisoi poliisin toimintaa sosiaalisessa medioissaan.

– Näin kuinka poliisit pysähtyivät, katsoivat ja sitten ajoivat pois … pelkäsin henkeni puolesta, hän kirjoitti.

USA:ssa väkivalta transsukupuolisia kohtaan on yleistynyt. National Center for Transgender Equality kirjoitti blogissaan, että transsukupuolisia on kuluvuan vuoden 2020 seitsemän kuukauden aikana tapettu enemmän kuin koko edeltävänä vuonna 2019.