Pandemiasta huolimatta Mardi Gras-paraati nähtiin Sydneyssä viikonloppuna. Australiassakin on kuitenkin voimassa rajoituksia koronan takia ja  tapahtuma järjestettiin Cricket-stadionilla, jonne pääsivät vain pääsylipun ostaneet. Sisääntulon yhteydessä tarkistettiin kuume ja muitakin viranomaisten kanssa yhdessä järjestettyjä turvatoimenpiteitä noudatettiin.

Tapahtumaan osallistui kymmeniä tuhansia ja se televisioitiin suorana kansallisella SBS tv-kanavalla.

Paraatiin osallistuivat tavalliseen tapaan Dykes on Bikes, urheilujoukkueita, yhdistyksiä, puolueita, yrityksiä ja dragqueeneja uskomattomissa luomuksissaa. Mukana oli myös 78ers, ryhmä, joka koostuo kaikkien aikojen ensimmäisen 1978 Sydneyn Mardi Gras -paraatin osallistujista.

Sydney Star Oberver kertoo yhdestä välikohtauksesta tapahtuman aikana, kun Department of Homo Affairs (DoHA) niminen ryhmä otti yhteen paraatiin osallistuneen poliisien ryhmän kanssa. Neljä joutui pidätetyksi.

Kaduilla nähtiin aiemmin päivällä vaihtoehtoinen Pride in Protest -mielenosoitus, joka keräsi noin 3000 osallistujaa. Mielenosoitus keräsi riveihinsä heidät, jotka ”Priden yhteydessä vastustavat homo-, bi- ja transfobiaa ja rasismia”.

Pride in Protest -marssi käytiin kaduilla

Trans Right, Queer Rights, Human Rights".