Poliisimies erotettu tämän oltua seksisuhteessa pedofiilijutun uhrin kanssa ja laittoman materiaalin hallussapidosta. Helsingin Sanomat julkaisi tänään pitkän jutun, jossa kerrotaan pedofiilin uhrin ja poliisimiehen seksisuhteesta varsin seikkaperäisesti. Suhde alkoi seksuaalirikoksen uhrin jo tultua täysi-ikäiseksi. Poliisin koneelta löytynyt seksuaalirikoksiin (ilmeisesti) liittyvä materiaali onkin raskauttavampaa poliisia vastaan, arkaluonteista aineosta ei ole lupaa tallentaa omiin laitteisiin. (HS)

Lue lisää: 2000-luvulla pelkästään kahdella miehellä on ollut uhreinaan ainakin lähes 200 poikaa

Argentiina ottaa käyttään trans-kiintiön valtion viroissa. Yksi prosentti Argentiinan valtion tehtävistä on varattava transihmisille. ”Olemme päättäneet lopettaa kaiken syrjinnän Argentiinassa”, toteaa presidentti Alberto Fernandez. Argentiina on ollut edistyksellinen transasioissa aiemminkin, se oli ensimmäinen maa, joka salli vaihtaa juridista sukupuolta ilman korjaushoitoja. (QX.se via Arbetet Global)

Angeles Rojas poseraa työpaikallaan valtion pankissa.

Boris Johnson ei tiedä hivin ja aidsin eroa. Britannian pääministeriä syytetään hivin ja aidsin sekoittamisesta. Maanantaina investointeihin liittyvässä kokouksessa pitämässään puheessa pääministeri sanoi muun muassa, että ”meillä ei vieläkään ole rokotetta aidsia vastaan”. Tämä ei ollut edes ensimmäinen kerta kun Johnson teki vastaavan virheen, edellinen tapahtui huhtikuussa. (QX.se via Pinknews)

Boris Johnson

SKAM-tähti lesbona uudessa sarjassa. Ligga on  Discovery+ kanavan uusi sarja, joka saa ensi-iltansa joulupäivänä. Päärooleissa on SKAMin Ulrikke Falch ja Clara Henry. Sarja Lina Åströmin ohjaama draamakomedia. Se kertoo juuri päättyneestä suhteesta ja leboista ystävyksistä, jotka päättävät etsiä Tinderistä panon viikossa. (QX.se)

Elin (Clara Henry) ja Line (Ulrikke Falch)
Lil Nax X

Lil Nas X pisti pystyyn juhlat menestyksensä kunniaksi – omalla tavallaan. Sinkku Industry Baby meni Billboardin ykköseksi, tämä on miehen jo kolmas listaykkönen. Se on myös maailman toiseksi striimatuin kappale. Hän saavutti myös Spotifyn striimatuimman miesräppärin statuksen tällä viikolla. Niinpä artisti vuokrasi bussin, otti mukaansa muutamia tanssijoita puettuna Industry Babyn videon asuihin ja kiitti henkilökohtaisesti kaikkia ajomatkan aikana Hollywoodissa kohtaamiaan faneja. (Via QX.se)

Olympiavoittajan mielestä oli virhe tehdä Teräsmiehestä biseksuaali. Viime viikon jymyuutinen ei ilahduta kaikkia. Teräsmiehen Clark Kentin eli Kal-Elin poika, 17-vuotias  Jon Kent kirjoitetaan sarjakuvassa biseksuaaliksi. Kaksinkertainen olympiavoittaja Claressa Shields sanoi, että hän ei ole homofobi, mutta ”sarjakuvahahmojen ei pitäisi olla bi- tai homoseksuaaleja. Jättäkää nuoret rauhaan. Lopettakaa agendanne tyrkyttäminen lapsille.” (QX.se)

Claressa Shields nyrkkeilyottelussa Atlantic cityssä 2020. Hänen mielestään biseksuaali Teräsmies on homopropagandaa.

Brittiläinen ammattifutari haluaa tulla kaapista, mutta pelkää fanien reaktiota. Brittien valioliigan nimeltä mainitsematon pelaaja kertoi peloistaan The Sunin haastattelussa. Hän haluaisi kertoa olevansa gay, mutta fanien reaktiota. Hän kertoo työstäneensä asiaa terapiassa. ”Tämän 2021 ja minun pitäisi voida kertoa mitä minä ole ja ketä halua. Mutta katsomoissa istuu faneja, jotka yhä elävät vuodessa 1980”. (Sun)

Daniel Graig: ”Olen käynyt homobaareissa niin kauan kuin muistan”. Bond-tähti paljastiLunch with Bruce podcastissa, että välttää heterobaareja niiden agressiivisen ilmapiirin vuoksi ”olen todella väsynyt useimmissa heterobaareissa tapahtuvaan agressiiviseen kullinkokokisaan. Graig kertoo pitävänsä gaybaarien rennomasta ja turvallisesta ilmapiiristä – ja tavanneensa siellä myös naisia, jotka käyvät niissä samoista syistä kuin hän. (QX.se)