Italian parlamentti torppasi viharikoksia koskevan lakiuudistuksen. Esitys oli hyväksyttäyparlamentin edustajainhuoneessa jo viime vuonna, mutta nyt senaatti hylkäsi sen. Lakiesitys olisi koventanut rangaistuksia seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen, sukupuoli-identiteetin tai vammaisuuden perusteella tapahtuvasta syrjinnästä. Lhbtq-väestöön kohdistuva väkivalta on Italiassa uutisissa viikoittain. (QX.se)

Alessandro Zan, joka teki ehdotuksen viharikoksilta suojaamisesta mielenosoituksessa senaatin edessä kesällä.

Lhbtq-pakolaisia pääsi Afghanistanista Iso-Britanniaan. Lauantaina 29 henkilöä saapui turvaan talibanien hirmuhallintoa. Brittihallitus on tehnyt paljon töitä pelastaakseen lhbtq-ihmisiä. Yksi saapuneista kertoi BBC:lle, että ensimmäistä kertaa elämässään hän tuntee olevansa ihminen. Lehtitietojen mukaan tämä oli vasta ensimmäinen ryhmä, monia tulee vielä. (QX.se)

Intiassa vastustettiin Afghanistanin talibanhallintoa.

Yves Saint Laurentilla ensi kertaa keulakuvana transmies. Chella Man nähdään YSL Beautyn kampanjassa NU. Kyseessä on ihonhoito- ja meikkisarja. Kampanjavideolla Man kertoo sukupuolenkorjauksestaan ja kertoo rintojen poiston tehneen hänen kehostaan hänen omansa. Kampanjassa ovat mukana myös Rickey Thompson, queermalli Brynne Rosetta ja transmalli Ceval Omar. (QX.se)

Chella Man on YSL Beautyn keulakuva. Hän on myös transmies.

Kadunnimi aiheuttaa päänvaivaa Ruotsissa. Sövesborgissa nimettiin viime vuonna katu uudelleen musiikkisoittimen mukaan. Uusi katu on nimeltään Fagottvägen. Englannin kielen ”faggot” on homoseksuaalin pilkkanimi. Kunta päätyi kuitenkin pitämään kadunnimen ennallaan, koska ruotsin kielinen merkitys on okej. (P4 Blekinge via QX.se)

Taidehuutokaupassa yritettiin myydä väärennettyjä Tom of Finlandin teoksia. Bukowskin Contemporary Art & Design huutokaupassa oli esillä kaksi Tomppaa. Teosten lähtöhinta oli noin viisi tuhatta euroa kummankin. Epäilyt teosten aitoudesta kuitenkin heräsivät ja ne poistettiin. Bukowski päätti ottaa teokset pois konsultoituaan Tom of Finland Foundationia ja ne on luovutettu poliisille huutokauppakamarin käytännön mukaisesti. Tom of Finlandin hinnat ovat nousseet rajusta ja teokset myydään lähemmäs 10.000 eurolla tai suuremmastakin summasta. (QX.se)

Tom of Finland väärennökset, jotka poistettiin Bukowskin luettelosta.

Greyn Anatomia sai ensimmäisen ei-binäärin lääkärin. E.R Fightmaster nähdään Dr. Kai Bartleyn roolissa kaudella 18. Fanit ovat jo kehittäneet romanssin Kain ja Amelian välille. Kai nähdään ruuduissa USA:ssa  kahden viikon päästä, Suomessa sarjaa voi seurata Ruudussa ”jenkkitahtiin”. (QX.se)

E.R Fightmaster Kai Bartleynä.