Espanjan poliisi etsii nyt 20-vuotiasta miestä Pohjois-Espanjasta, jonka epäillään tappaneen vähintään neljä miestä. On mahdollista, että mies on syyllistynyt myös neljään muuhun kuolemantapaukseen ja yhteeen törkeään pahoinpitelyyn.

Epäilyt heräsivät kun yksi mies joutui murhayrityksen kohteeksi joulukuussa 2021 ollessaan treffeillä Grindristä löytämänsä miehen kanssa. Mies yritti piikittää uhriinsa nestemäistä ainetta. Kun hän ei onnistunut, hän yritti sen sijaan kuristaa uhriaan, mutta tämä pääsi irti. Tappelussa tekijä jätti jälkeensä reppunsa, mistä poliisi löysi huumetta, GHB:tä.

Tekijän repusta löytynyt huume ja uhrin todistajanlausunto saivat poliisi avamaan uudelleen kolme aikaisempaa kuolemantapausta samalta vuodelta 2021, joidetn oltiin aiemmin katsottu johtuneen yliannostuksesta.

Poliisin teoria on nyt, että 20-vuotias mies etsii uhreja Grindristä, sopii treffit uhrien kotiin, missä sitten tappaa miehet kuolettavalla annoksella GHB:tä ja tyhjentää sitten uhrinsa pankkitili, kertoo El Mundo.

Monet espanjalaisen baskialueen hlbtqi-ryhmistä ovat nyt varoittaneet yhteisöidensä jäseniä epäillystä Grindr-sarjamurhaajasta.