Äärioikeistolainen Ethan Schmidt kertoo  twitterissä käynnistävänsä hlbtqi-ihmisten ja -liittolaisten jahdin virallisen Pride-kuukauden aikana Yhdysvalloissa, siis kesäkuussa, videon on jakanut Patriot Takes.

Videolla Schmidt näkyy kaverinsa kanssa, jonka hän esittelee olevan Kyle ja kertoo, että he suunnittelevat menevänsä Target-myymälöihin ja ”paljastavana jokaisen saatanallisen Pride-alttarin” ja julistavansa sitten hlbtqi-ajojahdin.

”Pidän myös hlbtq-kannattajien jahtaamisesta. Se on yksi suosikki tavoistani viettää vapaa-aikaani. Tulemme pian aloittamaan jahtimme. Jahtamme hlbtq-kannattajia Arizonasta Phoenixiin. Pidä siis silmät auki, sillä et ole turvassa. Jos tuet hlbtq-agendaa et ole turvassa.”

Ethan Schmidt on äärioikeistolainen, joka on tullut tunnetuksi siitä, että kadulla väkisin repi kasvosuojia pois ihmisiltä kuvaten sen. Hän latasi videot tapahtuman jälkeen sosiaaliseen mediaan. Hän on todennut, että hän erityisesti pitää syöpäpotilaiden kasvosuojan repimisestä, koska he ovat ”heikkoja ja haavoittuvaisia”.

Viime vuoden lopulla Schmidt tuomittiin sakkoihin eräästä kasvosuojien repimisestä, joka oli erityisen väkivaltainen.