Mies tappoi ensimmäisen 21-vuotiaan miesystävänsä 1996 syöpälääkkeillä. Seuraavana vuonna hän tappoi 31-vuotiaan miesystävänsä ”tähtitieteellisellä” määrällä sittemmin myynnistä poistetulla kipulääkkeellä. 2005 hän murhasi vain kaksi kuukautta aiemmin rekisteröidyn parisuhteen puolisonsa, 54-vuotiaan miehen, saman kipulääkkeen ja alkoholin avulla. Hän ilmoitti heränneensä puolisonsa vierestä ja todenneensa tämän kuolleeksi, kertaa rikoksia Ilta-Sanomat.

Mies nosti surmista maaliskuussa 2006 jutun julkaissutta aikakauslehteä vastaan syytteen kunnianloukkauksesta, koska tuomiota ei vielä ollut. Lehti hävisi aina hovioikeuteen asti, mutta korkein oikeus antoi lehdelle vapauttavan tuomion, kirjoitti Yle 2013.

Toukokuussa 2006, tuolloin 29- vuotias lääkesurmaaja tuomittiin elinkautiseen. Miehen todettiin kaikissa kolmessa tapauksessa myötävaikuttaneen siihen, että uhrit menehtyivät lääkkeiden ja alkoholin yhteisvaikutukseen.

Hovioikeus katsoo, että mies voidaan vapauttaa 17,5 vuoden vankeuden jälkeen ensi heinäkuussa ehdonalaiseen vapauteen. Hän on vankeutensa aikana opiskellut lakimieheksi.