Kelly Loving, 40, oli transtaustainen nainen. Hänen siskonsa Tiffany kertoo The New York Timesille, että FBI kertoi kuolemasta perheelle sunnuntaina.

– Hän oli rakastava ja yritti aina auttaa muita sen sijaan, että olisi keskittynyt vain itseensä.

Daniel Aston, 28, oli transtaustainen mies, joka muutti Colorado Springsiin kaksi vuotta sitten ollakseen lähellä vanhempiaan. Hän työskenteli Club Q:n baarimikkona ja myös esiintyi siellä. Ystävät kuvailevat häntä leikkisäksi ja ilkikuriseksi.

Derrick Rump, 38, oli gaymies ja Club Q:n baarimikko. Hän oli myös suuri Britney Spears fani. Hänen ystävänsä kertovat Washington Postille, että hänen tiesi olevan työvuorossa jo ennen kuin hänet näki, koska Toxic ja Baby One More Time soivat. ”Hän teki klubista sen, mitä se oli”, yksi kanta-asiakkaista totesi. ”Hän oli aina lämmin, iloinen ja aidosti kiltti”, muistelee toinen.

Ashley Paugh, 35, oli äiti ja vaimo. Hän ei itse ollut hlbt, mutta työskenteli hlbtq-nuorten kanssa, jotka eivät pystynyt asumaan biologisissa perheissään.”Hän oli mahtava äiti ja täti sisarustensa lapsille. Hänellä oli valtavan suuri sydän ja hän todella välitti muista”,  hänen puolisonsa muisteli 11Newsille.

Raymond Green Vance, 22, oli heteromies, joka oli Club Q:ssa ensimmäistä kertaa juhlimassa syntymäpäivää ja katsomassa esitystä tyttöystävänsä ja tämän perheen kassa. Hänen perheensä kuvailee häntä ”vahvaksi hlbt-liittolaiseksi, joka oli ystävällinen, epäitsekäs ja puolusti muita. ”Hänen menetyksensä on murskannut sydämemme koko meidän loppuelämäksemme”, perhe kirjoitti tiedotteessa.

Kelly Loving
Daniel Aston
Derrick Rump
Ashley Paugh
Raymond Green Vance