Madonnan myöhemmin 26 maaliskuuta julkaistavalta MDNA albumilta on nyt paljastettu toinenkin biisi.  Super Bowlin debuutissa esiteltiin Give Me All Your Lovin. Eilen maanantaina julkistettiin Girl Gone Wild.

Billboard kuvailee kuinka laulussa kuvataan, että tytöt vain tahtovat pitää hauskaa ja laueta kuin savuava ase [get fired up like a smoking gun]. Madonna omalta osaltaan tajuaa, että hänen ei tulisi käyttäytyä näin [shouldn’t act this way], hyvät tytöt eivät käyttäydy huonosti [good girls don’t misbehave], mutta onnekseen hän on kuitenkin paha tyttö [bad girl anyway, hey!].

GGW on konstailematonta elektropoppia kunnon biitillä ja koukulla, joka tuo mieleen vuoden 2005 jymysuosikin Hung Upin, nyt ei olla kuitenkaan  yhtä lähellä housesoundeja.

Viime viikolla Ultra Musicin Patrick Moxley kertoi Billboardin haastattelussa biisin synnystä. Benny Benassi ja hänen tuottajapartnerinsa ja serkkunsa Ale Benassi äänittivät raidan Madonnan kanssa Lontoossa. Moxey kertoo, että Madonna rakasti Benasseja ja session hyvä flow tallentui myös biisiin.

Loistava tapa saada hittejä on luoda hittejä sanoo Moxey. Kun ympärilläsi on hyvin lahjakkaita ihmisiä, teet vain esittelyt ja ehkä annat heille hiukan suuntaa.

Madonnalla on nyt Gimme All Your Lovin sinkun listalle nousun jälkeen hallussaan eniten top 10 sijoituksia Billboardin HOT 100 –listan 53-vuotisen historian aikana.

Siitä lähtien kuin Bordeline 16.6.1984  saavutti 10. sijan Madonnalla on ollut 38 laulua top kympissä. Toiseksi eniten top 10 sijoituksia on Beatleksillä (34) kolmantena Michael Jackson (28). Hieman alempaa listalta löytyvät mm. Whitney Houston ja Rolling Stones, joilla molemmilla on top kymppiin yltäneitä sinkkuja 23.

Madonna esiintyy Helsingissä Olympiastadionilla 12.8.2012.