Miss Gay Finland -kilpailun on voittanut 23-vuotias Iina Karinen. Hän asuu Helsingissä ja opiskelee klinikkaeläinhoitajaksi. Sairastamansa MS-taudin vuoksi hänelle on tärkeätä seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kohtelu terveydenhuollon piirissä.

”Lähden heti täyttä vauhtia purkamaan kaikkia ongelmakohtia mihin vain pääsen käsiksi!” Iina kommentoi, suunnitelmistaan.

Toiselle sijalle valittiin Nelly Salo ja kolmannelle sijalle Eva Nissinen. Yleisön suosikki -äänestyksen voitti Anni Nyberg.

Miss Gay Finland 2018 voittoisa nelikko.

Finaalishowssa oli osio, jossa finalistit saivat lavan hetkeksi vapaasti haltuunsa Nelly käytti tilaisuuden hyväkseen, kutsui tyttöystävänsä lavalle ja kosi tätä. Vastaus oli kyllä.

Tuomaristo perusteluiden mukaan voittaja on ”sanavalmis, persoonallinen ja helposti lähestyttävä, näkee oman positionsa ulkopuolelle ja hänellä on realistiset odotukset ja hän on valmis oppimaan.”
Tuomaristossa olivat: Kulttuurialan monitoiminainen ja tulevalla Diili-kaudella kilpaileva Miisa Nuorgam, vapaa taiteilija ja Ruskeat Tytöt Median Art Director Caroline Suinner, Vuoden Hetero 2016 Juho Pylvänäinen, Mr. Gay Finland 2016 Marko Fali, Trasek Ry:n puheenjohtaja Panda Eriksson sekä kilpailun perustaja Kristiina Puukko. Kristiina Puukko toimi myös raadin puheenjohtajana. Illan juonsi Ina Mikkola.

Miss Gay Finland -kilpailun finalistit olivat: Katariina Kaartinen, Anni Nyberg, Laura Lyttinen, Eva Nissinen, Petra Bussman, Iina Karinen, Matilda Honkonen ja Nelly Salo.

Tapahtuman tavoitteena on tehdä näkyväksi sateenkaarinaisten moninaisuutta ja edistää tasa-arvoa ja yhteisöllisyyttä. Tekstiviestiäänestyksen tulot lahjoitetaan Translaki-kampanjalle.