Eräs fani pyysi nimittäin popparia signeeraamaan analduschinsa.

Ihalija on nimeltään Marcus ja hän oli maksanut ajastaan tavata artisti ja halusi tehdä jotain omaperäistä. Häntä inspiroi toinen fani, joka oli oli kuukautta aikaisemmin pyytänyt Charlie XCX:ltä signeerauksen popperspulloon. Niinpä Marcus ajatteli saavansa hieman julkisuutta pyytämällä signeerausta analduschiinsa.

Niinpä Marcus otti tapaamisessa esiin (toistaiseksi) käyttämättömän suihkupullonsa, minkä Charlie XCX sitten signeerasi hänelle. Hän pyysi myös saada kuvan, missä laulaja pitää popperspulloa nenänsä alla. Tämä kuitenkin kieltäytyi kohteliaasti, mutta Marcuksen tavoite saavuttaa 15 sekunnin julkisuus sosiaalisessa mediassa oli jo varma. Kun yhteiskuva ja kuva signeeratusta suihkupullosesta julkaistiin sosiaalisessa mediassa se levisi viraalisti.

Toki myös onni potkaisi. Eräs uskonnolinen fani totesi kyseessä olevan ”synti” ja aloitti nimienkeräämisen homoseksuaalisuuden kriminalisoimiseksi. Monilla sivustoilla oltiin häpeissään kaikkien homojen puolesta ja sitä mieltä, että nyt on menty liian pitkälle. Osan mielestä Marcus oli supercool ja häntä ja kehuttiin Twitterissä ja kuvaa jaettiin eteenpäin.

Juttu meni niin pitkälle, että Charlie XCX oli pakotettu astumaan esiin ja hillitsemään metakkaa. Pitkässä viestissään hän kirjoittaa, että hänen faniensa ei tarvitse välittää siitä, mitä hän signeeraa. Hän ei koskaan tee mitään, mitä ei itse halua. Ja tapaamisten jälkeen hän ei mieti, mitä tuli signeerattua, vaan sitä että fanit ovat tulleet hänen luokseen kertomaan, mitä hänen musiikkinsa heille merkitsee. End of story.

Marcus jatkoi kommenttien ja reaktioiden jakamista Twitter-tilillään ja nyt ovat sivustot kuten Pinknews ja me hänestä kirjoittaneet.

Mutta mitä mieltä olette? Cool vain pelkästään piinallista?