Siis, ”seksiä heterokundien kanssa”, sitäkö sinulla on useinkin?

– Kun kirjoitin laulua viime vuonna niin tapahtui minulle useammankin kerran ja se oli minusta itsestäni yhtä jännittävää kuin varmasi heistäkin. Mutta olen aivan varma, että en ole ainoa gaykundi, jonka ”heteromies” Grindristä tai muusta appsista iskee …

Vai niin, kyseessä on siis yleinenkin ilmiö?

– Minulle se on sitä. Tai ainakin oli.  Nyt minusta ei enää ole niinkään jännittävää panna sellaisen kanssa, joka kieltää oman seksuaalisen suuntautumisensa. Mutta on aina kivaa kokeilla jotain uutta ja olla se tyyppi, jonka kanssa toinen tuntee olonsa niin mukavaksi, että voi kokeilla jotain aivan uutta seksin saralla.  Kirjoitin tämän biisin normalisoidakseni seksin sellaisten kundien kanssa, jotka eivät ole niin varmoja suuntautumisestaan. It’s not a big deal.

Mutta, jos heillä on seksiä miesten kanssa, miten heteroita he voivat olla?

– Jos he Grindristä bongaavat minut ja ottavat yhteyttä, niin ”I mind my own business”. En jahtaa heteromiehiä, mielelläni paneskelen homojen kanssa minä viikonpäivänä tahansa, mutta vaihtelu tekee hyvää. En koskaan ota yhteyttä kehenkään, joka on discreet tai tai suhteessa, tuskin kirjoitan kenellekään, lähinnä vain vastailen. Ja jos he vaikuttavat kiinnostavilta ja hauskoilta, niin ei minulla ole mitään esteitä tavata. Mutta haluan huomauttaa, että en pane jokaisen tapaamani kundin kanssa (nauraa).

Kuka kuvasi videon?

– Sen kuvasi paras ystäväni Melvin. Kuvaukset olivat minusta vähän ”awkward”, koska se tuntui kuin olisimme tehneet pornoa. Kuvasimme paljon kohtauksia, joissa olen ihan ”all in”, jotka eivät ole mukana videolla kuten, että perseeni on kuten Britney Bitch, (kuten sanon biisissä), mutta koska äitini katsoo kaikki videoni ja kuvani oli pakki ottaa vähän iisimmin. Mutta Melvin on nähnyt minun tekevän pahempaakin, joten ei se ollut niin vaikeaa tai kiusallista. Ongelma oli siinä, että kun hän tuli olin nukkunut tyyliin kaksi tuntia, kuvasimme minun luona, minulla ei ollut aavistustakaan mitä tulisi tapahtumaan, joten kaikki mitä näette on improvisioitu ja vei vain tunnin kuvata ja sen jälkeen meni toinen tunti editointiin. Mutta me molemmat osaamme hommamme, joten se oli nopeaa ja meillä oli hauskaa.

Lopuksi, monetko eri alkkarit sinulla on videon kolmen minuutin aikana?

– Kolmet, Polo,Björn Borg ja Numbero. Oli myös mielessä, että laittaisin stringit ja twerkkaisin ja luoja ties mitä, mutta ajattelin säästää sen toiseen videoon!