Mitä odotat eniten Liverpoolissa?
– Yrittäväni voittaa. Tämä on ”Once in a Lifetime” -juttu ja toivon voivani toistaa sen, mitä Lordi 2006 teki, Suomella on vain yksi voitto.

Mitä mieltä olet Loreenista?
– Siis, rakastan Loreenia! Hän on minun Queen. Hän on niin kaunis ja niin hauska. Aluksi ajattelin, että hän oli hieman diiva, mutta hän on aivan ihana ihmisenä. Ja biisi on tietysti myös erittäin hyvä.

Mikä on tarina Cha Cha Chan takana?
– Että kaikilla on ongelmia arjessa, viikot ovat rankkoja ja perjantaisin haluaa lievittää painetta ja mennä baariin, juoda oluen tai kaksi ja sitten päästä tanssilattialle. Monet juovat uskaltaakseen ottaa sen askeleen päästää irti ja tanssia, ja siitä laulussani vähän on kyse: Että voi silti pitää hauskaa.

Pystytkö pitämään hauskaa ilman alkoholia?
– Kyllä ehdottomasti! En juo nyt mitään, mutta Euroviisujen jälkeen tulee samppanjaa!

Sinulla on kynsilakkaa ja korvakorut, tyylisi on oikea queer?
– Pidän vaihtelusta ja hullujen asioiden tekemisestä. Itse asiassa halusin keltaista, mutta viime vuonna sitä käytti The Rasmus, joten stylisti valitsi vihreän ja pidän siitä. Käytän sitä, mistä pidän, enkä välitä muista.

Mitä suomalaiset ajattelevat tyylistäsi?
– Osa ajattelee, että, kuka helvetti hän on? Mutta haluan tehdä niin kuin minusta tuntuu. Minusta se on vähän uusi aalto Suomessa ja nuoremmat eivät välitä. On avoimempaa kulkea omaa tietään.

Oletko hetero?
– Haha, kyllä, täällä on vain tyttöjä (nauraa). Mutta rakastan gayfaneja ja olin yllättynyt, että kaikissa konserteissa viisujen alla oli niin paljon homoja. Rakastan homoja, he ovat niin hauskoja ja minulla on useita läheisiä homoystäviä Suomessa. Ja mielestäni on tärkeää, että jokainen saa olla sitä mitä on ja rakastaa ketä haluaa.

Tunnetko painetta ulkonäöstä, olet koko ajan puolialasti?
– Ei, en välitä siitä. Olen ottanut paitani pois siitä lähtien, kun aloitin musiikin teon. Haluan, että pystyy riisumaan vaatteensa riippumatta siitä, miltä näyttää. Siihen ei tarvitse olla sixpackkia, kaikki ovat kauniita omalla tavallaan.

Miten juhlit, jos voitat?
– Menen Helsingin torilla ottamaan vastaan suosionosoitukset, sitten täytyy lähteä lomalle lämpimään maahan. Sen jälkeen tänä kesänä on luvassa paljon festivaalikeikkoja.

Mistä muista kappaleista pidät tämän vuoden Euroviisuissa?
– Pidän todella Itävallasta, ja Saksan Blood & Glitter on todella hyvä. Ja Kreikka. Mielestäni tänä vuonna on niin paljon hyviä biisejä!

Mistä aikaisemmista suomalaisista viisuista pidät?
– Pidän rockista ja metallista, joten Lordi ja Blind Channel.

Onko sinulla jo seuraava sinkku tulossa?
– Se on valmis ja se on yhteistyö toisen suomalaisen laulajan kanssa. Hänellä [naisella] todellakin on Euroviisu-yhteys. Mutta katsotaan kun se ilmestyy …