Sarjassamme miehisen valtikan vapautus, olemme edenneet episoodiin, jossa jokainen voi tuunata yksisilmäisestä hirviöstään mieleisensä salonkikelpoisen hahmon tai vaikka julkisuuden henkilön karikatyyrin.

Mikä olisi sinun asuvalintasi? Tässä komeilee Napoleon Boner Parte. Kuva: Soraya Doolbaz / dicturegallery.com

Dicture Gallery, suomeksi vaikka Munataide galleria, on New Yorkissa asuvan iranilaiskanadalaisen Soraya Doolbazin taideprojekti kullikuvista. Kyseessä on taiteellinen ote moderniin deittikäytäntöön. Tiedättehen miehet siihen, missä somekanavissa on tullut tavaksi esitellä kropan eri puolia hurmaamistarkoituksessa.

Projektin tavoitteea on saada ihmiset nauramaan. Taiteilijan tavoitteena on luodan mukavuutta ja itsevarmuutta seksuaalisuuteen. Mikäs sen seksikkäämpää onkaan! Kuten taiteilija sivuillaan toteaakin, kysyntää riittää. Suurin osa naisista ja tietenkin 100 % homomiehistä rakastaa kullia. Suurin osa ihmisistä siis rakastaa kullia, mutta miksi niitä pidetään niin piilossa?

Taiteilija osunee oikeaan todetessaan, että miehet ovat hallinneet sisältöjä. Suurin osa miehistä, ne heterot, eivät halua nähdä toisen miehen kalua. Tuloksena on tisseillä ja takamuksella kyllästetty kuvasto.

Projektin sivuilla on appis, jolla voit heti aloittaa oman kullikuvasi tuunaamisen, sellainenhan sinulla kuitenkin puhelimessassi on. Jos ei ole niin, nyt on hyvä syy napsaista ja ottaa askel hauskempaan seksuaalisuuteen.

Kullien vallankumous etenee ja se on kyllä tervettä!

Videolla taiteilija esittelee työtään ja teoksiaan. Linkki vimeoon.