Heti elokuun alussa julkaistiin odotettu ensimmäinen traileri syksyllä julkaistavasta Luca Guadagninon (Rakkautta italialaisittan) ohjaamasta elokuvasta. Call Me By Your Name on aistikas ja ainutlaatuinen kertomus ensirakkaudesta ja se perustuu vuonna 2007 julkaistuun saman nimiseen romaaniin. Romaania ei ole valitettavasti julkaistu suomeksi.

Tapahtumat sijoittuvat Italiaan Lombardian alueelle kesällä 1983. Tarina kuvaa 17-vuotiaan pojan ja 24-vuotiaan opiskelijan välistä salaista suhdetta teinipojan perheen parissa. Teinipoikaa näyttelee Timothée Chalamet ja opiskelijaa Armie Hammer.

Ohjaaja on aikaisemmin todennut, että elokuvassa on kyseessä rakkauden ja halun puhkeamisesta, siksi hän ei katsonut voivansa jakaa rooleja seksuaalisuuden perusteella.

– Mielestäni ihmiset ovat niin kauniita ja monimutkaisia olentoja, että vaikka kuinka olenkin viehtynyt sukupuoliteoriasta – olen tutkinut Judit Butleria todella pitkään – yritän olla tutkimatta tai leimaamatta esiintyjiäni millään tavalla, kertoi Guadagnino The Hollywood Reporterille.

Elokuvan ensi-ilta on Briteissä lokakuussa ja Yhdysvalloissa marraskuussa.