Netflixin Orange Is the New Black nosti Laverne Coxin tunnetuksi 2013. Siitä lähtien hän on ollut transsukupuolisen liikkeen keulahahmoja Yhdysvalloissa. Nyt hän on kertonut omasta deittailustaan Attitudessa julkaistussa haastattelussa.

– Tapailen yhä miehiä. Käytän appeja. Uskon, että jos haluat olla mukana pelissä, sinun on käytettävä appeja, joten niin minä teen. Luulen, että monet miehet pelkäävät minua, mutta miehet pelkäsivät minua ennen kuin minusta tuli kuuluisa, Cox kertoi haastattelussa.

Cox tekee kuitenkin selväksi, että hänellä ei ole aikaa miehille, jotka häpeävät deittailla transnaista.

– Miehet, jotka ovat kiinnostuneita transnaisista, mutta haluavat pitää meidät salassa pelkäävät, että joku luulee heitä homoksi, he ovat vain helvetin epävarmoja. Jos joku pitää sinua homona, homous on upeaa. Homous on hienoa. Siinä ei ole mitään väärää. Toksinen maskuliinisuus on paskaa, lataa Cox.

Haastattelussa Cox kertoo myös olleensa toksisessa parisuhteessa.

– Olin nuori ja se mies piti minusta ja ajattelin, että koska olen musta ja trans, että kukaan muu ei koskaan tulisi minua rakastamaan. Hän oli alkoholisti ja minusta tuli hänen hoitajansa ja ylläpitäjänsä.

– Ajattelin, että jos olisin täydellinen ja upea sängyssä, tekisin hänelle ruokaa ja pitäisin hänestä huolta niin olisin arvokas. Jos vain jollain tavalla pystyisin kääntämään jonkun joka on manipulatiivinen ja emotionaalisesti etäinen ihmiseksi, joka on läsnä ja ei manipuloi, koska minä olen niin upea, ajattelin, että se parantaisi lapsuuteni trauman, jonka olin tuonut mukanani suhteeseen.

Cox sai kuitenkin koottua voimansa ja lähti suhteesta, hän ymmärsi, että kyse ei ollut hänestä. Hänen ei tarvitse olla täydellinen eikä muuttaa ketään. Muutosta ei koskaan tapahtuisi.