Brittiläisen gay-lehden Attituden tuoreessa numerossa Queen-elokuva Bohemian Rhapsodyn pääosan esittäjä vahvistaa, että Queenin solistin Freddie Mercuryn homoseksuaalisuus ja Aids-diagnoosi näytetään myös elokuvassa. Elokuvasta on nyt julkaistu kaksi traileria ja vuonna 1991 kuolleen gayikonin homoseksuaalisuutta tuskin näytetään ja vielä vähemmän hänen sairastumistaan ja kuolemaansa. Tämä on herättänyt epäilyjä siitä, että marrakuussa meilläkin ensi-iltansa saava elokuva olisi straight-washed”. Mutta nyt Mercuryn roolissa nähtävä Rami Malek kertoo, että asia ei todellakaan ole niin. Attitudessa hän kertoo näin:

– Ensinnäkin, minusta elokuva ei välttele Mercuryn seksuaalisuutta tai Aidsia, hänen kuolemaansa johtanutta sairautta. En edes tiedä, miten kukaan voisi epäillä sitä, että joku poistaisi nämä asiat. On naurettavaa, että elokuva tuomitaan trailerin perusteella.

– Elokuvassa kaikki piti esittää puhtaasti. Siitä ei vain voitu tinkiä. Se on tärkeä osa elokuvaa,  hyvin surullinen osa, mutta myös voimaannuttava tavallaan.

Rami Malek päättää haastattelun toteamalla Aids-pandemia on erittäin todellinen erittäin monille ihmisille tänä päivänä ja olisi häpeäksi, jos sitä ei käsiteltäisi elokuvassa.