Ben J. Pierce, joka on viimeksi nähty Netflixin sarjassa Fuller House on saanut uraauurtavan roolin. Pierce nimittäin nähdään Marcosin roolissa, intersukupuolisena* yhdessä tv-suosikki Brooke Shieldsin kanssa.

Uusi sarja, jota yksikään tv-yhtiö ei vielä ole ostanut, kertoo Marcosista, ahkerasta ja luovasta henkilöstä, joka lukion jälkeen tekee YouTube-videon meikkauksesta ja siitä tulee hitti. Meikkiyrityksen toimitusjohtaja Madolyn (Shields) ottaa Marcosin harjoittelijaksi ja hän saa samalla mahdollisuuden ”elää, rakastaa ja kasvaa samanaikaisesti, kun hän ymmärtää, mitä merkitsee olla queer”.

Pierce on itse avoimesti homo ja näytteli Fuller Housen ensimmäistä homohahmoa Caseyta. Hän kertoi houmoudestaan juurikin YouTubessa.

Piercen ja Shieldsin ohella suuressa roolissa nähdään myös Pierson Fodé. Hän on näyttelijä, joka on aikaisemmin nähty Kauniissa ja rohkeissa Thomas Forresterin roolissa, nyt hän on Chad, Madolynin alphamainen poika, joka on homo ja pitää itseään yrityksen itsestääselvänä perijänä.

*Intersukupuolisuus on käsite, jota käytetään kuvaamaan sukupuoli-identiteettejä, jotka ovat perinteisten sukupuolikategorioiden välissä tai ulkopuolella tai kun sukupuoli-identiteettiä ei haluta määritellä.