Näyttelijä kirjoittaa Instagrammissa saaneensa kannustavaa ja myönteistä palautetta ja DM:tä viestistään ja on lukenut ne kaikki ja on niistä kiitollinen. Hän kertoo myös saaneensa vähemmän ylentäviä viestejä. Miller kirjoitti niitä ihmetellen muun muassa näin.

”Keitä ovat nämä ihmiset? Minun sivullani? Mitä takaperoista perseilyä, kivikautisia arvoja, mistä maasta nämä ovat? USA:sta?”

Mutta Miller ei hätkähdä trolleja ja jatkaa kirjoittamista 2,2 miljoonalle seuraajalleen.

”En ole katoamassa minnekään (liian paljon kooleja juttuja postattavana). Kommentointimahdollisuus sen sijaan saattaa hyvinkin lähteä.”

Miller kirjoittaa, että ei ole surullinen itsensä takia, koska hän kestää kyllä, trollit voi blokata ja kommentit siivota.

”Mutta, kun nuoret ehkä juuri kaapista tulleet queerit vierailevat profiilissani … en halua, että tämä paska häiritsee heitä.”

Miller päättää päivityksen kertomalla, että hän on virallisesti nyt jättänyt Prison Breakin.

– En halua halua tehdä heterorooleja. Ne tarinat on kerrottu (ja niitä kerrotaan).

Hän on pahoillaan, jos sarjan fanit pettyvät, mutta tähdentää, että fanit ihastuivat heterohahmoon, jota esitti homo – ja lopettaa tekstin sateenkaariemojilla.

Millerin päivitys on kerännyt valtavasti tykkäyksiä ja paljon kommentteja. Yksi kommentoineista on Dominic Purcell, joka esitti sarjassa Millerin hahmon veljeä.

”Se oli hauskaa kaveri. Mikä kokemus se olikaan. Täysin ymmärrän ja tuen ratkaisuasi. Olen iloinen, että päätit näin oman terveytesi ja oman totuutesi puolesta. Laita vaan lisää näitä postauksia … rakastan sinua veli.”

Lue myös: Wentworth Miller yritti itsemurhaa

Lue myös: Pako TV-sarjan tähti astui kaapista