Lähteekö Suomi euroviisuihin tällä kuumalla gayhitillä? Toivottavasti. Isaac Senen UMK-biisi on vasta julkaistu, joten sen väittäminen hitiksi on toki ennenaikaista, mutta olen valmis ottamaan riskin, Kuumassa jäbässä on kaikki palaset kohdillaan.

Isaac Senen Kuuma jäbä tuo välittömästi mieleen Antti Tuiskun parhaat menobiisit, kuten vaikka Treenaa, mutta Sene tekee kaiken paremmin: laulu tihkuu seksiä ja biitti ja groove ovat samalla tasolla. Suurin ero on kuitenkin tässä – Tuisku ei laula homoseksista, ainakaan suoraan, Isaac Sene laulaa suoraan miestenvälisestä. Tuisku on tehnyt kaapista tulemisen välttelystä tavaramerkkinsä, tai vitsin, mutta tämä nuori mies on avoin ja se on todella raikasta. Näin sen pitää olla.

Ylen haastattelussa Sane kertoo, että Kuuma jäbä syntyi kesähelteellä kun miehet hengailivat studiossa ilman paitaa.

UMK on vihdoin noussut tasolle, joka ei enää aiheuta vaivaanuttavaa tunnetta ja tähän mennessä julkaistuista tämän vuoden viisuehdoista jo kolme ovat todella lupaavia, Cyan Kicks ja listoilla jo hohtava Bess. Pian selviää miten korkealle Isaac Sanen kansainvälisestkin harvinaisen avoimesti homoseksuaalinen ja eroottinen bilebiisi yltää. Uskon, että nousu on kova kuin erektiokulma. Tätä on odotettu.

QX QX QX QX QX

Isaac Sene