Kööpenhaminassa avattiin viime perjantaina kaksi uutta gaybaaria.

Yksi on Never Mind, joka sijaitsee Ørstedparkenia vastapäätä Nørre Voldgadella, joka perjantaina aloitti uuden VIP Night Clubin Axeltorvilla. Syynä siirtoon oli melusta valittaneet naapurit, jotka pakottivat sulkemaan discopuolen ja pitämään ”vain” baaria auki päivisin klo 22-06.

Uusi VIP Club tuo suuremmen discon muuten melkoisesta tanssivajeesta kärsivälle tanskalaiselle gayskenelle. Never Mindin kotisivuilla luvataan suuri baari, tanssilattia ja lounge.

Ruotsalaiset Joakim ja Johan, jotka Malmön lupaviranomaisten kanssa tapahtuneen konfliktin jälkeen pakkasivat kimpsunsa ja  lähtivät Kööpenhaminaan, avaavat nyt toisen gaybaarinsa toisella puolella siltaa. Heidän ensimmäinen yrityksensä Red Shoe Vesterbrossa  ajautui ongelmiin, kun tilan omistajat halusivat sen takaisin itselleen ja baari jouduttiin sulkemaan. Nyt he ovat siirtyneet enemmän gay-baarialueelle Centralhjørnetin korttelin toiseen päähän, osoitteeseen Kattesundet 6.

6 Copenhagen on myös baarin nimi. Se tarjoaa 200 neliömetrin tilassaan drag-shown torstaisin ja nykypoppia soittavia DJ:itä perjantaisin ja house-DJ:t lauantaisin. Paikka on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin kello kolmesta iltapäivällä aina puoleenyöhön, kunnes pidennetty lupa tulee.  Baarin lisäksi Joakim ja Johan pyörittävät kuukausittaista GAG-klubia Vesterbrogaden Modulessa.