Gay Gaalan ehdolleasettelu on avattu osoitteessa Qx.fi/gaygaala17. Voit ehdottaa omia suosikkejasi aina joulukuuhun asti, jolloin varsinainen äänestys alkaa.

Kuvassa Gay Gaalan aikaisemmat Vuoden homo ja Vuoden hetero -palkintojen voittajat ja juontajat. Alkaen vasemmalta ylhäältä: Miitta Sorvali, Saara Aalto, Ville Niinistö, Ari-Pekka Liukkonen, Maria Sid, Jaana Pelkonen, Elias Koskimies, Harri Tikkanen, Krista Kosonen. Kuvat: Karo Holmberg (paitsi Harri Tikkanen), Kooste QX.

Ehdolleasettelussa haetaan kotimaisia vuonna 2016 ajankohtaisia tekijöitä ja tekoja kaikkiaan 15 eri kategoriassa. Äänestykseen otetaan pääsääntöisesti vain kolme kategoriassaan ajankohtaisinta ja painoarvoltaan merkittävintä toimijaa, tekoa tai tapahtumaa.

Avasimme ehdolleasettelun jo nyt, puoli vuotta ennen äänestystä, jotta myös alkuvuoden ja kesän asiat saavat myös huomion osakseen.

Gay Gaalan voittajat valitaan yleisöäänestyksen perusteella. Äänestys alkaa joulukuussa, kuten aikaisempinakin vuosina.

Suomen neljäs Gay Gaala on torstaina 2.2.2017 Savoy-teatterissa. Gaalan juontajat julkistetaan kesän jälkeen.

Gay Gaalan pääyhteistyökumppani on kello- ja kultasepänliike Westerback.

Lipunmyynti alkaa torstaina 30.6. Lippuja voi ostaa Lippupisteestä ja Savoy-teatterista. Lippujen hinnoittelu on myös uudistettu. Lipun voi valita neljästä eri hintaryhmästä. Setan jäsenjärjestöjen jäsenkorteilla saa viiden euron alennuksen kaikissa hintaryhmissä. Saman alennuksen saavat myös opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät.

 

 

 

 

 

Aira Samulin jakaa Vuoden homo, bi trans -palkinnon Saara Aallolle 2017 gaalassa.

 

Videoklipit viime vuoden gaalasta ovat katsottavissa täällä.