Mä en halua istua kenenkään päälle enkä kenenkään alla. Haluan istua omalla, kullatulla valtaistuimellani, Tuure Boelius naurahtaa Ylen haastattelussa.

Tokaisu saattaa vaikuttaa, etenkin näin irrotettuna jopa kahelilta, vähintäänkin erittäin kunnianhimoiselta. Tuuren reaktio oli yhteydessä siihen, että häntä verrattiin Antti Tuiskuun, jonka Peto on irti -albumi mullisti suomalaista pop-musiikkia.

– Ehkä laitetun näköinen, vähän kokeilevampaa popmusiikkia tekevä jäbä on helposti tällä hetkellä Antti Tuisku -kopio, Tuure jatkaa.

Tuuren ja Anatuden musiikkiuralla on kuitenkin yhteistä, eikä vähiten tuottaja Jurekin kautta.

Haastattelussa Tuure kertoo, että hänen suuri intohimonsa on menestyä laulajana. Tubettaminen on jo jäänyt vähemmälle. Vasta 16-vuotiaana Vuoden homoksi QX Gay Gaalassa valittu Tuure tunnustaa, että roolimallin viitta ei oikein istu hänen ylleen. Se jopa ahdistaa häntä.

– Mulla niin kuin kaikilla muillakin on paheita, sellaisia asioita, joita teen kameran ulkopuolella. En halua, että joku hölmöilee siksi, että on nähnyt mut tekemässä jotain tyhmää.

– En halua tai voi sille mitään, että joku pitää mua esimerkkinä. Mutta en lähtökohtaisesti kehota ketään siihen.

Seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ja ihmisoikeuksia Tuure kuitenkin on innokas puolustamaan. Hän haluaa myös rikkoa mielenterveysongelmiin liitettäviä tabuja.

Tuure kertookin olevansa uuden polven artisti, joka päästää vastaanottajan lähemmäksi itseään somen ja  henkilökohtaisten sanoitusten avulla.

– Mulle tuntuu tosi luontevalta ottaa yleisö lähelle. Näyttää sellaista elämää, että ei jää vain hymyileväksi kansikuvaksi biisin edessä

Artistiura kehittyy ja Tuure onkin nyt itse merkittynä kirjoittajana tuoreella Vihaan rakastaa sua -sinkullaan.

– Toivon, että jossain vaiheessa voisin keskittyä vain musaan ja elättää itseni sillä.