The MixRace MixTape nähdään Uuden sirkuksen keskuksen Cirkon ohjelmistossa helmikuun alussa. John-Paul Zaccarini on nimittänyt itsensä dragakateemikoksi ja tämä on hänen identiteettipolitiikan kritiikkinsä. Se juhlii sukupuolen, luokan, rodun ja seksuaalisuuden risteymiä.

Huvittavatkin tarinat luotaavat arkipäiväässä olevaa rasismia, homofobiaa ja miehen herkkää egoa. John-Paul räppää kostosta ja esittää spoken word -runoelmia Peter Coyten  rakentamaan muhevaan ääniraitaan. Muutama sirkustemppukin saatetaan nähdä.toisen.

John-Paul Zaccarini on dragateemikko, räppäävä professori; queer, ruskea, työväenluokkainen – hiphop drama clown queen, kuvataan tapahtuman esittelyssä. Älykkyyden ja narttumaisuuden sekä mahtavuuden ja vakavuuden risteyttävän esityksen luvataan tarjoilevan etelälontoolaisia sävyjä ja maahanmuuttajatyöväenluokan todellisuutta.

Esitykset 5.-8. helmikuuta Uuden sirkuksen keskus Cirkossa, Kaasutehtaankatu 1, Suvilahti, 00540 Helsinki. Liput Tiketistä. Lisätiedot tapahtuman sivulla.

MixRace MixTape

Album out now on Spotify. The MixRace MixTape.https://open.spotify.com/album/0gYnJEWL03478LTr5YRXeT

Publicerat av John-Paul Zaccarini Fredag 20 september 2019