DTM ei avannut oviaan koronaepidemian hellittäessä, vaan sulki ne Mannerheimintien tiloissaan lopullisesti. Syyksi kerrottiin naapurikiinteistöön tulleelle hotellille aiheutuvat meluhaitat, joihin ei löytynyt ratkaisua.

Lue lisää: DTM:n viereen tuli hotelli ja nyt yökerhon melu on ongelma

Lue lisää: DTM ei enää avaa oviaan Manskulla

DTM:stä tiedotettiin kesäkuussa toiminnan lopettamisesta Mannerheimintiellä ja että uusia tiloja etsitään. Tähän mennessä uusia tiloja ei ole vielä löytynyt. DTM tuo kuitenkin bileet tähänkin Prideen.

Lauantaina Vallilassa Ääniwallissa järjestetään DTM 2020 Pride -tapahtuma. Illan aikana isossa huoneessa tanssittavat homoa housea soittavat DJ:t Hilla Liila ja Miikka, pienemmällä puolella soivat homoklassikoita soittavat Janne X ja Jopo Sḯmeon K ja tunnelmaa nostavat Nikola ja House of Disappointments -kollektiivi, kerrotaan tapahtuman tiedoissa.

Hmmm, tuntuuko ohjelma hiukan liian undergroundilta? Onko DTM:n linja muuttunut? Kysyimme DTM:stä.

Ravintolapäällikkö Tomi Häkkinen hehkuttaa tulossa olevia bileitä innoissaan ja vakuuttaa, että tunnelma on taattua DTM:ää.

– Lauantain pride-bileissä vieraiden käytössä on Ääniwallin molemmat huoneet. Huoneiden musiikkilinjat mukailevat Mannerheimintien DTM:n konseptia; isolla puolella soi helppo, tanssittava house-musiikki ja pienemmällä puolella kaikkien tuntemat klassikkokappaleet, joiden mukana tekee mieli laulaa. Ääniwallin 1+1 -huoneessa tulee siis soimaan tuttuja kappaleita, eli kenenkään ei tarvitse olla huolissaan siitä, että tunnelma olisi liian underground, kertoo Tomi QX:lle.

– Juhlien DJ:stä jokainen on jo soittanut DTM:ssä useampaan otteeseen, eli ovat sillä tavalla tuttuja kasvoja. Juhlien artistikattauksen suunnitteluvaiheessa minulle oli selvää, että haluan kiinnittää artisteja, jotka ovat aktiivisesti ympäri vuoden mukana rakentamassa Helsingin, ja Suomen,  yöelämään monipuolista HLBTIQ-kulttuuria. Kaikki artistit kuuluvat myös itse HLBTIQ-yhteisöön.

Ääniwallin sali

– House of Disappointments -kollektiivi edustaa uutta club kid -sukupolvea, ja onkin ehkä osalle asiakkaista vielä oudompi näky, mutta hyvissä juhlissa täytyy olla myös yllättäviä ja kaavaa rikkovia asioita.

– Lauantain bileistä on tulossa ihan mielettömät. Me DTM:n taustajoukot olemme innoissamme siitä, että päästään taas tarjoamaan meidän asiakkaille mahdollisuus juhlia DTM-hengessä, vaikka meillä ei olekaan juuri tällä hetkellä omaa ravintolaa. Etsimme parhaillaan uutta tilaa DTM:lle ja toivomme, että sopiva tila löytyy mahdollisimman pian.

DTM 2020 Pride Ääniwallissa lauantaina 12. syyskuuta klo 22-05. Tarkista ajankohtaiset tiedot tapahtuman Facebook-sivulta.