Herculeksen syyskuussa ensimmäistä kertaa järjestetty Queer Of The Year -kilpailu ja palkintogaala jatkaa työtään nousevien artistien esilletuomiseksi joulunpyhien stream- showlla, jossa on mukana sekä uusia että hyvin tunnettuja tähtiä.

Lue lisää: Herculeksen Queer of the Year -kilpailu tähdittää Pride-lauantain esikuvilla

Lue lisää: Jere Nyström palkittiin vuoden esikuvana

Verkossa katsottavan Syntisen hercullinen joulupöytä -shown tähtiä ovat syyskuun Queer Of The Year -tapahtumasta tutut Jere Nyström, Lips & Inc, Miss Lumiere, Glory La Moore ja tapahtuman äiti Nisa Soraya. Shown tiedotteessa ei luvat pukkia näkyväksi, mutta tonttuja kylläkin. Eistyksessä nähdään Ari Helenius, Mr. Gay Finland -voittaja Marko Fali. Virallinen joulutonttu on Ville Kuusenoja. Lisäksi nähdään Jere Sivonen. Kuluneena syksynä somessa huomiota herättäneet Herculeksen omat tähdet – kansainväliset kaunottaret T.T. Fiore ja Michelle Icon eli Hercut ja Namut – kokoonpano kantaa niinikään kortensa kekoon hauskan illan puolesta, luvataan shown tiedotteessa.

Herculeksen joulushown juontaa Kristoffer Ignatius ja videoterveisiä saadaan suursuosikeilta Hannele Lauri, Aira Samulin, Maria Veitola ja Jonna Geagea.

-Koko kaarti on lähtenyt mukaan täydellä sydämellä ja laittanut itsensä peliin aikaa säästämättä – ja niin olemme mekin, aina videoinserttejä myöden. Ajat ovat tosi haastavat, mutta rakkaudesta lajiin on tehty valtavasti töitä, jotta saamme myös iloisia asioita toteutumaan. Kiitos kuuluu myös upeille sponsoreille, Nisa Soraya ja Veli Kojonen shown taustajoukoista kertovat tiedotteessa.

Shown luvataan olevan drag-viihdettä, huumoria, tanssia, laulua ja värikkäitä yhteis- sekä yksilönumeroita.

Joulushown katseluoikeuden voi ostaa osoitteessa hercules.fi. Hinta on 14 euroa ja katseluoikeus on voimassa viikon. Esityksen kesto on noin 45 minuuttia. Show tulee katsottavaksi 23.12.2020 klo 19 ja on ostettavissa 27. 12.2020 saakka.