Lil Nas X:n uusi sinkku Call me by your name ei lainkaan kärsinyt rohkeasta videostaan, missä nuori räppäri keikkaloi korkeissa koroissa ja peruukissa itse Saatanan tykö antamaan pimeyden ruhtinaalle riettaan sylitanssin. Kristilliset piirit olivatkin videosta kauhuissaan, minkä he julistivat muiden muassa Twitterissä. Kohua lisäsi sekin, että räppäri lanseerasi 666 nimiset kengät, joiden koristeluun oli käytetty tippa ihmisverta. Kengistä syntyi sittemmin oikeuskiista maallisessa tuomioistuimessa, Lil Nas X oli tuunannut Niken kenkiä ilman jättifirman lupaa.

Lue lisää: Lil Nas X: ”Ajattelin, että vien salaisuuteni hautaan”

Lue lisää: Räppärin queer-Saatana -video järisyttää

Nyt on aihetta lisälööppeihin, kun kappale on ottanut ensimmäisen sijan Billboard Global 200 listalla – se on lista, jonka data kerätään yli 200 alueelta ja siten kertoo, mikä kappale on maailman soitetuin. Lil Nas X tuuppasikin Justin Bieberin Peachesin kakkoseksi.

Menestyskappaleen luoja ei peitellyt iloaan Twitterisssä:

 

Ykkönen myös valtiossa, jossa homoseksuaalisuudesta voidaan tuomita kuolemaan

Yllättäen gay-räppärin gay-aiheinen kappale on vienyt ykkössijan myös Saudi-Arabiassa, missä homoseksuaalisuudesta voidaan tuomita kuolemaan sharia-lakien perusteella.

Lue lisää: Näissä maissa homoudesta voidaan rangaista kuolemantuomiolla.

Lue lisää: Saudi-Arabia teloitti 37 ihmistä – heistä 5 oli homoja

Lhbtq-ihmisten tilanteen Saudi-Arbiassa katsotaan olevan yksi huonoimmista maailmassa ja homoseksuaalisuutta pidetään ääriaatteena.

Mutta Apple Musicin mukaan Lil Nas X:n hitti on Saudi-Arabian top 100 listan ykkösenä ja se on siten maan eniten soitetuin.