Itsenäisyyspäivän aattona ravintola On the Rocs oli loppuunmyyty. Powerpimpin räpäytys, ammattitanssijat ja seksityöntekijät huudattivat kolmesataapäistä yleisöä.

Biseksuaali taskuvenus Lady Clitter avasi klubin esityksellään. Keikan ajan itkevät ihmiset kiittelivät klubin perustamisesta ja Suomen kiertueesta tuottaja-esiintyjää.

Vasta perustetulla kiertueklubilla erotutaan sillä, että kehojen moninaisuus hyväksytään.

Seksityöntekijöiden mukaaan monilla klubeilla vallitsee kehorauhaa rikkova tunnelma.

Jos esiintyjällä on ihokarvoja tai liikaa kurveja ”väärissä paikoissa”, maksavat asiakkaat ovat valittaneet.

Positits-klubilla ei tarvitse jännittää: täällä jokainen saa olla oma itsensä ja juuri siitä tykätään eniten. Lisäksi patriarkaatille haistattelemalla voi tienata. Yleisöä kannusti tippaamaan Kasper Kivistö.

Ei hätää jos et ehtinyt mukaan klubille. Queer-invaasio jatkuu 2022. Keikkoja on tulossa jo tammikuussa Joensuuhun ja Ouluun. Maaliskuussa vuorossa  Helsinki. Toimittaja pisti merkille, että yleisöstä kuiskailtiin ja välillä huudettiin, ensi kerralla tuolla lavalla voisin olla minä.

Keikasta teki erityisen paikalla ollut dokumenttiryhmä. He kuvaavat Eve ”JaMami” Vuorenmaasta dokumenttia Ylelle. QX:n avustaja antaa vahvan suosituksen päätöskeikan tekniikasta. Rocksin ammattilaiset ja tekniikka ovat maineensa arvoiset.

 

Yksi kuvista poistettu galleriasta esiintyjän pyynnöstä 20.9.2023