A Star is Born oli menestys, Lady Gaga pääosassaan. Nyt Bradley Cooper on jälleen ajankohtainen, sekä näyttelijänä että ohjaajana. Netflixin uusi Oscar-ehdokkaaksikin povailtu elokuva Maestro kertoo biseksuaalista säveltäjästä ja kapellimestarista Leonard Bernsteinista ja hänen vaimostaan, jonka roolissa nähdään Carey Mulligan. Elokuva on jo tuoreeltaan joutunut vastatuuleen.

Cooper itse esittää pääroolin, Maya Hawke (Stranger Things) esittää Jamie Bernsteinia, Michael Urie (Ugly Betty) esittää Jerome Robbinsia ja Matt Boomer klarinetistia, jonka kanssa Bernstein flirttailee. Nyt julkaistussa ensimmäisessä teaserissa nähdään Cooper Bernsteinina halaamassa Tommy Cothrania näyttelevän Gideon Glickin kanssa, kunn Carey Mulliganin esittämä vaimo löytää heidät.

20. joulukuuta Netflixissä ensi-iltansa saava elokuva joutui arvostelun kohteeksi siksi, että juutalaisen Bernsteinin roolissa näyttelevä Cooper käytti roolissaan nenäproteesia. Tätä on pidetty antisemitistisenä ja useat X:n (entinen Twitter) kommentoineet uskovat, että nenä on tehty tarpeettoman suureksi ja siten luotu vihamielinen kuvan juutalaisesta miehestä. Cooperin ja Bernsteinin kuvista on vertailtu nenän kokoa, ja Cooperin ”alkuperäisen nenän” nähdään olevan enemmän samanlainen kuin Bernsteinin.

Mutta Bernsteinin lapset Jamie, Alexander ja Nina ovat vastustaneet arvostelua ja  kertovat yhteisessä lausunnossaan, että Cooper valitsi kyseisen maskeerauksen parantaakseen yhdennäköisyyttään heidän isänsä kaltaisuutta ja että heille se on täysin ok.