Antti Holma on suosikkisarja Putouksen uusi tähti. 31-vuotias näyttelijä ja käsikirjoittaja kertoi Me Naisten haastattelussa avoimesti homoudestaan. Homojen äänitorveksi hän ei halua.

Haastattelussa Antti kertoo päättäneensä avautua seksuaalisesta suuntautumisestaan kun aloitti opinnot Teatterikorkeakoulussa.

– Vielä lukiossa uskottelin itselleni olevani aseksuaali, kertoo Antti Me Naisille ja jatkaa, että kaapista ulostulo oli hänelle itselleen iso juttu, mutta ei yllättänyt ketään hänen läheisistään. Äitikin sanoi Antille tienneensä asian siitä lähtien, kun poika oli kolmevuotias.

”Minulla on velvollisuus maaseudun jätkiä kohtaan”

Me Naisten haastattelussa Antti toteaa, että häntä ei kiinnosta toimia homojen äänitorvena vaikka ei seksuaalista suuntautumistaan salailekaan.

– En halua antaa yhtään sellaista viestiä, että homoutta pitäisi peitellä tai hävetä. Ajattelen, että minun täytyy olla rohkea, sillä minulla on sosiaalinen velvoite maaseudun jätkiä kohtaan. Landella homous on edelleen yhtä kuin heikkous, kyvyttömyys ja huonous.

Antti kieltäytyi myös QX:n haastattelupyynnöstä.

Haastattelussaan Me Naisille Antti kertoo, että hänen elämäänsä ei mahdu parisuhdetta, mutta ei hän myöskään ole yhden illan juttujen ystävä.

-Ihmiset ovat kauhean pitkästyttäviä ja minua uuvuttaa ajatus, että pitäisi olla jonkun kanssa aina, Antti sanoo.

Lähde: Me Naiset

Putous Mtv3-kanavalla lauantaisin 11. lokakuuta alkaen.