Miss Gay kilpailu on päättynyt puolilta öin. Voiton vei Noora Kalpio. Lahdesta kotoisin oleva pyhäkouluopettaja toimii Lahden Setassa ja Malkuksessa. Heti voiton julistuksen jälkeen tuore missi oli onnellinen voitostaan.

”Ihan huikealta tuntuu, nyt lähdetään rakentamaan siltoja,” hän sanoi vastaanottaessaan tittelinsä.

Kaikki kahdeksan finalistia olivat voiton arvoisia omalla tavallaan, mutta raadin kiihkeiden keskustelujen jälkeen Noora kuitenkin vei voiton. Tuomaristo perusteli valintaansa seuraavasti: ”Miss Gay Finland 2017 on lämmin ja helposti lähestyttävä. Omalla toiminnallaan hän rakentaa siltoja eri yhteisöjen välille. Noora vakuutti tuomariston puheellaan lähimmäisenrakkaudesta, josta pohjimmillaan kaikessa on kyse.”

Kolmannella sijalle valittiin Adéle Venäläinen ja toiselle sijalle Jessica Love, joka oli myös yleisön suosikki.  Tekstiviestiäänestyksen tulot lahjoitetaan HeSetan Together-työlle, joka järjestää vertaistuellista toimintaa turvapaikanhakijoille ja pakolaistaustaisille lhbtiq-ihmisille.

Valitsijaraatiin kuuluivat: YleX:n iltapäivän juontajapari Jenni Poikelus ja Alma Hätönen, muusikko ja näytelmäkirjailija Paula Vesala, näyttelijä, ohjaaja ja drag king -taiteilija Minna Kivelä, hyväntekeväisyyskohteen, HeSetan edustaja Heidi Silvast sekä kilpailun perustaja ja päätuottaja Kristiina Puukko. Raadin puheenjohtajana toimi Kristiina Puukko ja illan juonsi Yle Kioskin toimittaja Laura Haimila. Kilpailu käytiin perinteiseen tapaan dtm:ssä.

Kisan kahdeksan finalistia olivat: Adéle Venäläinen, Iiris Seppänen, Erika Ojala, Marjo Nuutinen, Elina Päivinen, Noora Kalpio, Jessica Love ja Emmi Lisma.